Rtl je obecao da ce biti hd ali od toga nista.
Zna li netko da li će se rukometno prvenstvo moći pratiti u HD-u, mislim pri tom na emitiranje preko zemaljskih odašiljača čiji signal je dostupan u Zagrebu i okolici. Nogomet je HTV prenosio u HD-u, no u ovom slučaju radi se o RTL-u, a ono, koliko mi je poznato, nemaju nikakv eksperimentlani HD kanal, niti sam vidio igdje objavu informacije o HD prijenosu.
Imam mpeg4 tuner na TV-u pa bi bilo stvarno šteta gledat SD prijenos. Iako se bojim da se nekom na RTL-u živo fućka za domaće gledatelje.
Isprika ako sam otvorio temu na pogrešnom mjestu, ali ima veze za multimedijom.
Rtl je obecao da ce biti hd ali od toga nista.
Slao sam im mail prije 2 tjedna i ništa. Poslao sam ponovno mail, ali sad direktno na osobu, koja navodno ima te informacije, kako mi je rekla ženska koja se javila na tel u RTL-u.
I meni se sve čini da ništa od HD-a, vjerojatno bi se već pohvalili s tim.![]()
Hvalili su se zbog toga jer to bio jedan od uvjeta da se dobio licenca za pracenje prvenstva.
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Eto, dobih odgovor.
Ništa od HD-a. Citiram: "Rukometno prvenstvo se proizvodi u SDu kao i u HDu. RTL svoje utakmice emitira u SDu. Planirali smo prijenos sve utakmice prvenstva u HDu u suradnji sa Hrvatskom Telekom u HDu, ali nazalost su nam odbili projekt u sadnjem trenutku."
A tko bi baš me zanima imao koristi od maxtv HD-a, kad nitko nije uspio HD dobit preko toga čuda tehnike. Osim možda dućana koji imaju npr 20mbita vezu, da mogu hd puštat na TV-ima.
Dakle, kockice nam ne ginu, ali ne one na dresu, nego one zbog "kvalitetnog" SD signala![]()
Bookmarks