Ćorak,ne svira mi uopće niti na jednom playeru ni browseru,ako upali stavit ću datoteku.
Ćorak,ne svira mi uopće niti na jednom playeru ni browseru,ako upali stavit ću datoteku.
Evo ga,u IE je proradilo i dok je bio pokrenut Narodni sa JetAudio Recorderom sam snimao u 196kbps,Constant bitrate,najviša kvaliteta.
Znači AAC+ na 64kbps snimljen u gore navedenoj kvaliteti http://www.speedyshare.com/297493713.html
trajanje 1:nešto minuta
Koristio sam JetAudio Plus,ne basic verziju.
Uspješno sam snimio emisiju kako mi je V3rt!g(o) objasnio.File je u formatu MPEG-2 audio codec i velicine 60 MB,a dužine 2,5h.
E sad sam to pokušao konvertirati u neki drugi format,bilo koji konverter da upotrijebim ili bilo koji format,sve radi usporeno i tada veličina fajla bude preko 200Mb.Kako to riješiti?
Znam da sam već dosadan,ali pritišću me rođaci....
pa kaj nije izvorni stream u aac+ na 64k. S čim to konvertiraš? Easy CDDA Extractor ima dobru podršku za AAC+ formate. Možeš i s winampom na mp3 output plugin. 2 i pol vure na 128kb je oko 145MB
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Probaj dobri stari Xilisoft Audio Converter.
Stavio sam ja da bude AAC,ali spremio ga je u MPEG-2 i jako je dobre kvalitete,ali kad ga iskonvertiram sa Xilisoftom ili Total audio konverterom radi usporeno.
Ništa,probat ću sa Easy extractorom.....
program koji podržava aac+ mora ga prepoznat ko mpeg2 HE AAC, na 44khz, dok ostali vide samo 22khz
Sa Easy CD extractorom ne ide jer ga ne prepoznaje.Svaki puta kad pokrenem encoding,pokazuje error.
fakat, meni isto, a sve živo s raznih net radija kodiram s tim
aj probaj još s winampom, skini out lame plugin
options/preferences/output, odaberi i poštelaj out lame plugin i pokreni stvar (ugasi repeat)
Al' ga komplicirate sa primitivnim programima (bez uvrede).
Jedini program koji je vrijedan toga sto radite se zove REPLAY AV.
Snimio koncert Prljavog Kazalista u Areni Zagreb koji je prenosio radio Antena Zagreb. Iako ima AACPlus kodiranje, namjestio postavke da mi sprema u WAV i dobio odlicnu kvalitetu, odnosno onu koju reproducira i sam radio Antena.Code:http://applian.com/replay-av/
MPEG-2 ADTS bitstream aacPlus, Stereo, 64Kbps, 44100 Hz.
![]()
Bookmarks