Zalemi malo bolje joystick, i sve će se riješiti. A ovo oko memorijske, to ne znam da li u praksi (iliti testirano) radi.
dakle dva problema na 2 razlicita k750i.
prvi :
joystick steka prema gore , u principu skoro pa uopce neide na pocetnom ekranu . Ali kad se recimo pisu poruke onda skoro pa normalno radi .
Flashan je prije par dana u w800i ,dakle mislim da sam s time elimirao software i rastavio sam ga i ocistio dakle i prljavstina elimirana.
Sad me zanima ono da se preleme kontakti.
Ako netko zna nekoga kome bi to odneo da napravi za neku sicu, dakle samo donesem plocu i on prelemi.
Ili ako mi mozete reci jesu li to ovi zaokruzeni na slici pa da sam probam:
lijevo i desno ih ima po 3 ,naprijed i nazad po 1 , sa time da se ovaj koji je gore jako jako slabo vidi pa mozda je u njemu i problem.
drugi:
resetira se mob kada se umetne memorijska kartica unutra i nastavlja se resetiravati dok se ne izvadi . Nije do nje nego hardware problem. Nasao sam rjesenje:
pa opet bi mi trebao netko sposoban to napraviti jer ovako na slici izgleda ok ali na samoj plocici je to minijaturno
sorry radi lose slike ,a slikana sa k750![]()
Zalemi malo bolje joystick, i sve će se riješiti. A ovo oko memorijske, to ne znam da li u praksi (iliti testirano) radi.
Jeli jesu to ti kontakti za joystick, na slici ovi zaokruzeni ?
Za drugi problem Imam cak i drugu plocu sa koje bi se mogao skinuti ovaj chip koji se treba prebrikati, pa onda jednostavno da se samo on zamjeni.
Ali opet mi treba netko tko moze to napraviti. A kad vec to radi moze odma i prelemiti kontakte na joysticku jer ja nemam pravu lemilicu za to.
Dal bi trebalo skidati postojeci lem pa napraviti novi ili dovoljno samo dodati ?
Skini postojeći lem, pa dodaj novi, ili samo nadodaj novog na ovaj stari. A oni zaokruženi kontakti su za joystick.
ok ,ali jos uvijek trazim nekoga za zamjenu onog chipa ili radnju jumpera sa diodom da se popravi taj problem resetiranja.
jos uvijek je ovo aktualno, sad bi mi cak trebala i zamjena joysticka ( imam drugi ispravan ) ili prelemiti ovaj jer meni nije uspjelo. Pa ako netko zna nekoga tko se time bavi ...
Zadnji uredio ravilov : 29-01-2009 u 23:29 Razlog: koristi gumb EDIT!
ima ih više koji se time bave ali ne za siću
pa dobro za koliko onda i kako,sta,gdje su. kontakt neki ?
mislim ne isplati mi se davat 100 kn da mi prelemi joystick kad cijeli mob vrijedi 200.
Bookmarks