Kakva crvena?
EDIT: Probao sam sad pogledat sa ukljucenim ClearTypeom, ako je to ono sto mislim probaj gledat ekran iz nekog drugog kuta, meni se pojavljuje crvena kad gledam od ispod.
Evo, jučer sam uključio ClearType i dosta mi je bolje tako.
Imam LCD monitor- naravno.
E, sad sam primjetio ovo (pogledajte razliku između dva taba- označenog i ne oznečenog):
Uglavnom, zanima me da li je to crveno normalna pojava kod ClearType- a ili sam ja nešto krivo namjestio ili sam lud (ako vi ne vidite crveno) ili nešto četvrto?
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Kakva crvena?
EDIT: Probao sam sad pogledat sa ukljucenim ClearTypeom, ako je to ono sto mislim probaj gledat ekran iz nekog drugog kuta, meni se pojavljuje crvena kad gledam od ispod.
Zadnji uredio gljiva1000 : 13-01-2009 u 19:42
He he, nema crvene, to je na tvoj ekranu...
Opet prođi kroz postavke za ClearType....
EDIT: isto kaj i gljiva1000 kaže, kad pogledaš odispod, skuži se...
Eh, ja vidim baš kad gledam okomito (normalno).
Ja odozgo ne vidim- a ne mogu toliko nagnuti monitor.
A, dobro- preživjet ću
Može lock.
![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Ista stvar i kod mene, samo što crveno vidim ako gledam odozdo. Pod 90° se ne vidi niš. Može biti da je clear type takav kakav je u vezi sa slovom L..
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Ne vidim ništa za namještanje ClearType- a.
Imam samo da uključim ili da stavim standardno.
Bookmarks