Imam usb stick od 16 GB, a Windowsi (XP i Vista) mi prepoznaju samo 8. Probao sam format u fat32, a u NTFS mi nece formatirat javlja gresku. Zna netko mozda kakvo rjesenje?
Imam usb stick od 16 GB, a Windowsi (XP i Vista) mi prepoznaju samo 8. Probao sam format u fat32, a u NTFS mi nece formatirat javlja gresku. Zna netko mozda kakvo rjesenje?
Zadnji uredio clyde : 12-01-2009 u 20:59
sucker love I always find, someone to bruise and leave behind
Formatiraj ga negdje drugdje na NTFS,ili u command line upisi:
format z: /fs:ntfs
Ovo "z" je slovo koje je dodjeljeno tom USB sticku,pa ne znaci da je tako i kod tebe... Poverdi racuna na napises slovo kako treba da ne oderes neku particiju...
Da nisi nasjeo kao i ja kupio od lika kao 16GB, i isto tako. Neće formatirati u ntfs, samo u fat32. Guglao malo i naletim na rusku stranicu i tamo otkrijem da je stik fake, tj da je netko flashao firmware. Ako možeš rastavi ga i vidi koji je controler i koja memorija, samo upiši u google one podatke sa čipa memorije i onda ćes tek vidjeti stvarni kapacitet. Evo i onaj ruski link sa hrpom softvera i firmwera za stickove http://www.flashboot.ru/index.php?name=iflash
ujutro sam dosao do tog zakljucka.. skinuo sam h2testw da mi ga istestira i, naravno, veli da je stik od 4 giga...
sucker love I always find, someone to bruise and leave behind
Bookmarks