Pokušaj ga deinstalirati sa Uninstalerom pro 2008.Imao sam sličan problem sa Esetom.
Imao sam dosad dosta izvedbi AVG antivirusnih rijesenja,svi su mi odlicno sluzili,i hvalio sam ih na sva zvona,i sve je stimalo,pa tako i s AVG 8 FREE sve do prije nekoliko dana...
Sad najednom nece da ude u svoj interface,nece da pravi update,a pokrenut je uredno prilikom startup-a,i ujedno mi ne da da ga deinstaliram,pa cak i s raznim uninstalerima.
Najcudnije je to sto kad u Google upisem Avast antivirus,srusi mi se Opera isti tren. Sad sam probao napisat i Avira antivir (cisto da vidim jel ono s Avastom bilo slucajno) i opet je srusilo Operu. Sto god drugo da napisem u Google,sve prolazi... Nisam upisivao vise Antivirusne programe,al sigurno bi me izbacilo...
Dvojici frendova se isto dogodilo,pa znam da nije unikatan slucaj... Sad sam svima kojima sam ga instalirao poslao SMS da ga uklone na vrijeme... Ima li tko s slicnim pojavama?
Pokušaj ga deinstalirati sa Uninstalerom pro 2008.Imao sam sličan problem sa Esetom.
Ne prolazi...
Neces vjerovat,al morao sam rusit windowse... Katastrofa koji mi je kupus napravio... Cak mi je rusio Operu kad bih postao ovdje,pa je zato i nastala dupla tema o ovom problemu. Takoder i sa IE-om mi je radio probleme i rusio me stalno... Sad imam Avast,pa se nadam da nece bit problema s njim,a svima koji su imali AVG 8 FREE (instalirao s Enterovog CD-a),savjetujem da ga obrisu,jer nije ovo samo meni,vec znam za 5-6 slucajeva...![]()
Prvi puta ovako nešto čujem.Svima sam uvijek preporučio AVG baš zbog stabilnosti,ali ovakva sranja da radi....![]()
odma ruši!
si prvo probal pogasiti avg servise??
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Pogasio sam ih nekoliko (3-4) pa sam opet pokusao uninstall... Nije nikako htio,a kad bi mi rusio internet browser,iz tray-a bi nakratko nestala njegova ikonica,te bi se kasnije vratila... Al,da mi ne da u google upisat ime nekog drugog AV programa,zvuci jezivo,ko da oce dokazat da ga se ne mogu rijesit,i da ce on ostat na kompu...![]()
to si pobral nekaj kaj free verzija nije mogla zabrenzati.
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Definitivno... Dosad je sve bilo dobro,pa me ovo debelo zacudilio,mada se nemam cemu cusit... Jedino neznam sta je s frendovima... Svejedno cu im ga skinut,i stavit nesto drugo...
Evo, ja upravo stavio AVG 8 Free na komp, na Win7, nema problema.
Imao sam AVG 8 i to čitav, čitaj sredjen... Sve funkcioniralo vec neka 3 mj i zadnja dva dana sve usporilo Opera, FF, jedino je Crome radio, a zatim nekoliko plavih ekrana "smrti".... I evo rušio windoze... Polako ih oporavljam...
....
Sigurno je nekakav bug u updateu pokupio.
Definitivno je bio bug u pitanju. Pokupili su ga oni koji su svaki dan skidali update,a to se je desilo meni i trojici prijatelja koji su svaki dan na netu. Ostalima kojima sam ga instalirao,a na netu su svakih nekoliko dana,problem se nije pojavljivao,tj "preskočili" su update koji je sadrzao bug,ili su se AVG-ovci pobrinuli za njega...
![]()
Bookmarks