= Citat = Izvorno postao Ico Pregledaj post
...
Ali onda naletim na neka ograničenja.
Max 6 zvukova za poruke (to me podsjeća na neke samsunge), dosta je kopliciranije prebaciti zvuk za poruku/poziv/alarm (treba sinkronizacija, konvertiranje pjesama, i td), sinkronizacija svega preko iTunes-a + one standardne (kamera bez blica i BT, GPS). A nekako me taj BT i GPS najviše i kopkaju...
Ne bih rekao da je komplicirano postavljanje melodija. Samo treba koristiti najlakši način, a to je koliko sam do sad skužio program (neznam mu sad ime). U njemu odabereš mp3 i stisneš konvert. Dobiješ format pogodan za iPhone i drag'n'drop u melodije u iTunes-u. To je to.
Sinhronizacija te muči, to je jednostavna radnja- samo novi, drugačiji pristup prijenosu podataka nego npr. na Nokii.

Što se kamere tiče - fotke ispadaju jako dobro, pogotovo je brzo automatsko namještanje white balance-a. Video snimanje radi odlično i daje vrhunske snimke bez kockica (Video Recorder 3G - 288x384 px). Ipak, ako ti mobitel koristi kao fotić onda iPhone nije za tebe. To je tako jednostavno...

= Citat = Izvorno postao Ico Pregledaj post
...
@beetleman: koliko ja znam, na iPhone-u 3G moguće je da vanjski "developeri" razvijaju programe (3rd party aplikacije) i da ih se instalira na mobitel. ili se tu varam?
Naravno da razvijaju, Cydia i jest namjenjena vanjskim developerima kojima se neda prolazit Apple-ove rigorozne kontrole. Samo da spomenem da postoje i repozitoriji na kojima se nalaze npr. samo crackane aplikacije, a njihovo instaliranje traje svega par sekundi. Za korisnika sve jednostavno - straight forward, tako da nema nekih patchanja, caps off-a i sličnih stvari kao na symbianima gdje je to jedostavno prekomplicirano za većinu korisnika...