@beetleman,
totalni sam laik pa bi te zamolio da mi objasniš razloge zašto iPhone ne pripada navedenim skupinama "smartphonova" jer sam u MobilMedia časopisu pročitao da je iPhone smartphone.
Hvala.
@beetleman,
totalni sam laik pa bi te zamolio da mi objasniš razloge zašto iPhone ne pripada navedenim skupinama "smartphonova" jer sam u MobilMedia časopisu pročitao da je iPhone smartphone.
Hvala.
angels might have been eaten.
Ovako, tu ti je podjeljeno misljenje, jedna struja novinara misli da je, jedna misli da nije, ako cu se drzati kolega sa portala mobileburn.com ili Engadget.com, oni smatraju da nije kao ni ja. Zasto?
Najvise smeta power usere sto su ograniceni na Appleov OS, tj. platformu koja je dosta zatvorena za vanjske developere, usporedimo to sa windows mobile, koliko ima tamo 3th party aplikacija i aplikacija koje se mogu same razvijat, poput momaka sa xda-developers.com koji zbilja izvlace maksimum iz windows mobile-a.
Tu je takodjer nedostatak za neke, u prosirenju memorije, nemogucnosti exchange i office podrske, a neki cak navode i hardverski nedostatak poput izmjene baterije.
Ako uzmes korporacije koje se drze standarda, sumnjam da ce ikada iPhone postati sluzbeni mobilni uredjaj neke korporacije, tu su vecinom te poslovne serije poput E- serije Nokije ili neki windows mobile uredjaji.
Sve u svemu, tanka je linija, no kazem to i ovisi o osobnoj preferenciji, neki kazu smartphone, neki ne, ja sam uz one koji kazu da nije..
Bookmarks