Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 42

Hybrid View

nihilistic Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Oct 2004
    Mobitel
    iPhone 3G 16Gb
    Operater
    vip
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @beetleman,

totalni sam laik pa bi te zamolio da mi objasniš razloge zašto iPhone ne pripada navedenim skupinama "smartphonova" jer sam u MobilMedia časopisu pročitao da je iPhone smartphone.

Hvala.
    angels might have been eaten.

Super-forumaš
    Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    Desire HD, N900, N8, E72
    Operater
    Tele2/T-Mobile
    Bodovi
    19.415
    Nivo
    33
    Bodovi: 19.415, Nivo: 33
    Bodovi: 19.415, Nivo: 33
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao sodom Pregledaj post
    @beetleman,

totalni sam laik pa bi te zamolio da mi objasniš razloge zašto iPhone ne pripada navedenim skupinama "smartphonova" jer sam u MobilMedia časopisu pročitao da je iPhone smartphone.

Hvala.

Ovako, tu ti je podjeljeno misljenje, jedna struja novinara misli da je, jedna misli da nije, ako cu se drzati kolega sa portala mobileburn.com ili Engadget.com, oni smatraju da nije kao ni ja. Zasto?

Najvise smeta power usere sto su ograniceni na Appleov OS, tj. platformu koja je dosta zatvorena za vanjske developere, usporedimo to sa windows mobile, koliko ima tamo 3th party aplikacija i aplikacija koje se mogu same razvijat, poput momaka sa xda-developers.com koji zbilja izvlace maksimum iz windows mobile-a.

Tu je takodjer nedostatak za neke, u prosirenju memorije, nemogucnosti exchange i office podrske, a neki cak navode i hardverski nedostatak poput izmjene baterije.

Ako uzmes korporacije koje se drze standarda, sumnjam da ce ikada iPhone postati sluzbeni mobilni uredjaj neke korporacije, tu su vecinom te poslovne serije poput E- serije Nokije ili neki windows mobile uredjaji.

Sve u svemu, tanka je linija, no kazem to i ovisi o osobnoj preferenciji, neki kazu smartphone, neki ne, ja sam uz one koji kazu da nije..

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. IPhone 8gb, Nokia N95 8gb ili SE P1
    By radman in forum Usporedbe Modela
    Odgovora: 17
    Posljednji post: 27-04-2008, 12:03
  2. Nokia N93 vs. Iphone
    By ..::Crocky::.. in forum Usporedbe Modela
    Odgovora: 37
    Posljednji post: 23-04-2007, 01:07

Bookmarks

Pravila postanja