----------Sony Ericsson----------
uuuuuuuuuu,very nice
"Neznaš ti kaj je to rock'n'roll mužika
To nije sad vu trendu"
Prelijep..jebeno izgleda... Al ono naprave W705 i vani je vec W715 wtf ?? (ili je ovaj W715 za vodafone) ?
For the hoven lands...
Strašan dizajn.Čini mi se da je oko ekrana nekakva polirana plastika ili metal ili se varam!?
Izgleda moćno, naročito ovaj veliki displej, mada malo "ženski". Mžda zbog bordo boje slova W i unutar slušalice.
Verovatno neće biti ispod 300-350e.
Sto su stavili firmiran telefon, znači li to da ga neće biti u slobodnoj prodaji?
@ vepar ja mislim da je metal ko na W880 ali ne kuzim razliku izmedju W715 i w705 ?
EDIT : "As we already said, the Sony Ericsson W715 is made exclusively for Vodafone and uses their turn-by-turn navigation solution called Vodafone Find&Go (as well as Google Maps). "
al posto mi se boja svidja kupit cu bas takav i stavit od w705 soft![]()
For the hoven lands...
@mezzano, moj frend je kupio V640 u slobodnoj prodaji, pa bi i ovog trebalo biti.
BTW, joypad i softkeyi na ovom mobitelu me neodoljivo podsjećaju na - V640.
da super izgleda mob.... to je w705 samo verzija za vodafone....
Mob je odličan i vjerojatno će doć u vipa oko 1300-1400 kn u paketu za 2-3 mjeseca
znam da dizem staru temu, al da se malo raspitam oko ovog moba.. cura ga planira uzet, pa kaze da saznam kakav je.
jel ga ima netko od vas? nek malo napise kakav je.
TnX!![]()
to je vodafone brand verzija w705-ice... ja imam w705 i zadovoljan sam, zasad nemam s njim nikakvih problema, mob služi svrsi, klizni mehanizam radi kako se od njega i očekuje i to je to![]()
Mess with the best,die like the rest ! ! !
Bookmarks