Eh... meni je baš ta full-touchscreen varijanta bez tipkica prva liga. Još čitam jedan PDF (ebook) naslova "iPhone.The.Missing.Manual.2nd.Edition.Aug.200 8" koji ima skoro 300 stranica, i u kojem sam vidio još stvarno tonu stvari koje su mi još više otvorile oči (da, šaljem mailom ako netko hoće). Da samo spomenem malu glupost: kad tipkaš poruku, slova su uska: međutim, ako je uključen onaj "T9" odnosno pogađanje riječi, pa utipkaš recimo prva dva slova... Neka bude "GR". iPhone već gleda u riječnik i zna da iduće slovo ne može biti "N" jer nema riječi sa "GRN" u riječniku, te tako proširi zonu registriranja slova "M" ili "B" a ostala slova smanji. Tako ćeš lakše pogoditi "GRM" ili "GRB" jer su te zone postale privremeno veće, a ostale manje.
Možda nije najbolji primjer ali bitna je logika, koja je stvarno hvalevrijedna. Itd.
Uglavnom, glede baterije: ubio sam 3G, dakle push mail mi radi preko EDGE mreže. Jest da je malo sporije, ali to mi za mailove nije bitno. No, baterija traje osjetno duže! A kad moram surfati, uključim 3G koliko mi treba i mir. Stvarno se osjeti razlika...

Bookmarks