koji model d-linka??
Imam D-Link-ov USB Wireless i problem je taj sto mi nakon nekog vremena veza se sama rekonektira.
Ovo posebno zivcira kada se skidaju neki fajlovi koji teze 100 MB!
Zna se desiti da skine 92% i rekonektira se veza, a taj fajl koji se skida se ne skine do kraja...
Zna li netko rijesenje problema?
![]()
koji model d-linka??
Imao sam jako veliko mišljenje o DLinku.
A sad nakon nekoliko godina, mogu reći da je dlink takve sranje, da svijet nije vidio.
Zovi službu za korisnike i traži zamjenu routera, ako ne, probaj zamjeniti firmware
T-Mobile Iphone 4 4.3 Beta
Koristim D-link....i jos nikad problema nisam dozovio s njim....predpostavljam da si na t-comu....zovi 08009000 i reci im...
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
Ma nisam na T-comu vec se spajam na nekog drugog u zgradi preko.
On koristi Optimu, a njegov uredaj je Tilgin Vood...
Ja samo imam pristup postavkama uredaja tako da je tamo sve u redu...
Mozda postoji kakav Hotfix Microsofta?
Imam isti problem. Cak sam probao sa 3 razlicita OS-a (XP, Vista i Linux-Ubuntu). U svakom slucaju, osim sto konekcija "pukne", kompjuter ne mogu ugasiti normalno nego samo na prekidacu. XP čak totalno "smzne".
Ne znam da li bi moglo koristiti da trazim svjezije drivere za maticnu plocu?
imao sam sličnih problema sa canonovim usb adapterom
jednostavno ga matična nije voljela, čim bi se neki malo veći proces odvijao na kompu, on je jednostavno pukao...
probao sam čuda, od drivera, do formatiranja, ovo ono. ništa, promjenio adapter, radi ko vurica.
neka ti netko posudi neki drugi uređaj pa onda isprobaj da li će pucati veza
T-Mobile Iphone 4 4.3 Beta
Mozda imas pravo... Moze bit da je do samog uredaja...
Rijesio problem! Prebacio kabel na drugi USB port u sad sve radi ok...
Koja bizarnost!
![]()
Bookmarks