Evo ja sam ocekivao da ce se rebrandigom pojaviti u Tmobilea, ali gledam danas i ponuda im uopce nije izmjenjena
OĆE NEKO SAZNATI KAD SE KOD NAS MOŽE KUPITI TO ČUDO OD MOBITELA? BAREM NA CRNO AK NE U TRGOVINI,SAMO ME ZANIMA KADA?
Zadnji uredio Jamal : 01-10-2004 u 01:42
Evo ja sam ocekivao da ce se rebrandigom pojaviti u Tmobilea, ali gledam danas i ponuda im uopce nije izmjenjena
Ima u T-mobile na pretplatu za nekih 1.600kn a samo mobitel 2.300kn
A ja bi rekao da nema :bunny:Izvorno postao IvLajec
Kako da nema,ako primas onaj casopis tamo ti je unutra na 23.str
tak je jeftin. a mob je super, jedini mu je nedostatak sto nema radio pored onih zvucnika, inace uz rame je k700i![]()
je ipak si u pravu 2222kn samo uređaj, ugovor 1522, ugovor 24 mjeseca 1122
Čuo sam da je jako spor. Vele da je pisanje poruka nemoguće...
Npr. kad ideš pustit neku pjesmu (mp3) čekaš 1-2 sekunde da počne.
Sad se pojavio jedan tip koj tvrdi da su mu promjenili na servisu softver i da je puno brži, pa će valjda ići na bolje...
Inaće je mob mrak, šteta kaj su to zasrali.
Ponekad ti pojedeš medvjeda, a ponekad... medvjed pojede tebe.
pa zašto bi mjenjao softver u servisu kad mogu i kod kuće...
Zato što za e398 još nije "isplivao" na netu. Imaju ga samo servisi. Bar sam tako pročitao prije kojih tjedan dana. Ako ti imaš softver za taj mob, javi. Puno ljudi će ti biti zahvalno!![]()
Kupio sam motorolu e398 neki dan i zakon je mob...ima sve sto treba za vrlo razumnu cijenu-cool izgled,dobar ekran, kamera, mp3, 64mB kartica....Naravno, uvijek moze biti i vise funkcija al ja sam sasvim zadovoljan...
Kazete da je spor? E pa u odnosu na ericsson R320 i nijeSve se da napravit na njemu...
U svakom slucaju pravi mobitel za nas mlade....![]()
Da al su mu ovi parcovi iz Temobajla ugradili dodatno dugme jel umjesto ona dva dugmeta ispod ekrana dolazi samo jedno veliko s kojim se ulazi u menu...
Ili si dio problema,ili si dio rješenja
--Android OS--
Pa dobro ljudi gdje se moze nabavit taj mob. Kod nas u BJ je nemoguce nabaviti a u Tcomu kazu da ne znaju kad ce doci. Ima gdje u ZG? U Vukovarskoj mozda Jurisicevoj ili.... Uhaprijed hvala.
WEB:/Merlinova učionica
*/\/\otorola Moto G, Defy*
ma prezivi se i ta t-tones tipka....
ima ga uglavnom za kupit u importanne gallerii u t-centru...bar ga je bilo
Ima na HoFO-uIzvorno postao ihaladin
![]()
Moram ovako stavit link jer forumEngine odreze zadnji dio linka kad se stavlja normalno![]()
http://www.howardforums.com/showthre...hreadid=488088
EDIT: Ah damnit! I dalje reze... Nis, odi na hofo pa pogledaj ili napravi search. Uglavnom, ima neka verzija '95R'...
EDIT 2: A ima i u dobroj,staroj Rusiji... Ovaj link bi trebao raditi kako treba: http://www.mobile-files.com/forum/showthread.php?t=1304
Zadnji uredio BlueDevil : 11-11-2004 u 10:47
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Bookmarks