Kako nitko nema osobnih iskustava s njim, prema internet rencenzijama odlučio sam si ga nabaviti. Išlo je malo teže s obzirom da HGSpotova stranica koji ga je jedini nudio online, nije danima radila. Nabavio sam ga "on a side". I hvala bogu, nisam se razočarao. Bojao sam se da će biti pretih ili da će loše reporducirati glazbu, ali nije tako. Ne znam kakav su model imali ostali da im je pretih, ali kad i plejam na glasnoći od 21-22 od ukupno 25, i više mi je nego dovoljno. A ja stvarno volim glazbu slušati glasno na slušalice. Reprodukcija je ful zadovoljavajuća uspoređujući ga s prošlim sonyjevim discmanom. A ako mi ne paše, promijenim si neki predefinirani EQ ili si naštelam vlastiti. Kako nemam 2.0 USB prebacivanje je trajalo jednu noć, znači nekih 5-6 sati, s obzirom da sam ga skoro u potpunosti nafilao s mp3-jevima. I tu govorimo o modelu od 20 GB. Znači, za sada sam zadovoljan, mada mi jedino trajanje baterije ne paše jer sam se razmazio sa sonyjevim discmanima koji su vrtili cd-je i do 80 sati sa dvije baterije. Ali, barem sada sa sobom imam svu glazbu koju imam i na kompu.