Jasam nosio u foto studio slike fotkane Siemens QuickPic500, ali slike su užasne. Vide se skupine po ~10*10 pixela na fotografijama itd. Ako misliš printai ili nositi u foto studio, onda obavezno 7610.
Upravo biram između 6600 i 7610 pa me zanima kako izgledaju gotove fotke sa foto studija, ako je to netko vec probao neka plz napise dal su iste kvalitete kao i na kompu. Uostalom zanima me što bi tko izabrao ako mu je is opcija recimo važna kamera, a i cijena nije za zanemarit![]()
Jasam nosio u foto studio slike fotkane Siemens QuickPic500, ali slike su užasne. Vide se skupine po ~10*10 pixela na fotografijama itd. Ako misliš printai ili nositi u foto studio, onda obavezno 7610.
Slažem se. Ja sam u kutiji sa 7610 dobio jednu sliku (znači koju je Nokia razvila), te je kvaliteta odlična. No, mora se uzeti u obzir da je ta slika sigurno djelo Nokijinih profesionalaca, ali, i da je slika koju ja slikam u pola toliko dobra (što sigurno je, pod odgovarajućom rasvjetom), onda je to stvarno ok za jedan mobilni aparat. Moja preporuka 7610, ili ako si dobljeg đepa S700
Sa 7610 u paketu dobiješ i jednu razvijenu fotku i izgleda sasvim solidno. Pod tim solidno mislim da slika nije onako "savršena" kao što dobiješ sa višepikslenim kamerama i klasičnim fotoaparatima. Ali, za takvu ti fotku trebaju i malo bolji svjetlosni uvjeti. Ja imam nekoliko uslikanih na kompu i kad saznam kak ih mogu uploadat ovdje, to ću i učiniti. Zna li netko link na thread gdje se opisuje upload slike?
Pardonišem se.
Evo, na ovome linku ( http://cafe.mobil.hr/showthread.php?...d=1#post102854 ) je nekoliko mojih na brzinu okinutih slika sa N7610.
Nadam se da sam ikako pomogao.
Hvala svima. Idem ja bolje napravit par slika koje sam skinuo s neta i vidjet![]()
![]()
![]()
![]()
Slike sa 7610 ispadnu stvarno super! Sa 6600 tak tak.
Drago mi je to čuti.Koje si slike nosio na razvijanje? Imaš linkove?
Naravno, ali da ne može u nekoj situaciji poslužiti svrsi... Nekad sam digitalac nosio sa sobom u ruksaku all-the-time. Više ne. Ali, ne velim da mi kamera na 7610 zamjenjuje digitalac, makar je od samo 2 mp.
Cuj slike sa 7610 su kvalitete obicnog fotoaparata(ne digitalca) tako da se moze slobodno koristiti kamera. Za slike sa 6600 se slazem s tobom da nisu za zamjenit fotoaparat. To frish-KI: Odnio sam onog tvog megana i jos par sa mobilereviewa, a 6600 isto s mobilarew.
@SEGA
Joj, da je moj megan...Frendov je.
razmisljaj optimisticki, imas bolji mob od njega i ne placas benzin kad se vozis u njegovom meganu.
![]()
Vidiš, vidiš... Evo ga, stiže na posao. Mogao bih mu to nabacit na nos.![]()
Bookmarks