Kada ti istekne ugovorna obveza od 24 mjeseca, možeš se vratiti na simpu. Samo što će te i tada pokušati navući da potpišeš novi ugovor.
na koliko mjeseci je ta akcija dupla tarifa uz produzenje... ja kad sam potpisivo ugovor u 2mj prosle godine, bila je akcija tarifa*2 * mjeseci kolko si godina na simpi bio(prelazak na pretplatu) + 6mj unlimited...
znaci prebacio sam se sa simpe na tarifu 150, i 6mj sam imao besplatan unlimited, i umjesto 150, 300kn za trosit jer sam bio 6god na simpi s tim brojem.. i jeftino mob, ta akcija me i navukla na preplatu, jer sam prvih 6mj gusto, 300kn a unlimited do kraja ljeta sam pricao i pricao..
a sta kad isteknu te 2godine, (mislim ko zna kakve ce ponude bit za godinu dana) jel se moze vratit na simpu natrag il vjecno ostaje pretplata za taj broj?
bio nekad oglas...
Kada ti istekne ugovorna obveza od 24 mjeseca, možeš se vratiti na simpu. Samo što će te i tada pokušati navući da potpišeš novi ugovor.
ja sam jucer podnio zahtjve za prelaz na simpu. bas me zanima dal ce me zvat kak mi je rekla teta u centru. inace se mislim prebacit na tele2, ali ak mi uvale neku neponovljivu ponudu mozda i ostanem.
Nemam potpisa, jer neznam kaj da napisem!:-(
Bookmarks