svaka cast na drudu sve je to super smao sto takivh foruma danas ima na milione tak da svaka ti cast ako uspijes bilo bi bolje da si neki portal napravio ili tak nes vise bi ti se isplatilo
Evo sad sam izradio novi forum u phpbb3 i kupljen server, (tako da nije besplatno). Pa što kažete sad? Istina da onaj prije (Zeus) nije bio nešto ali ovaj je nov i bolji, trudio sam se u izradi stila i prevađanju.
Pa ko želi neka pogleda.
http://www.crofort.com
Nisam znao koje sve teme da otvorim pa ako imate neki prijedlog samo recite.
Za one koji vole sudoku možete ga igrati preko foruma link: http://www.crofort.com/sudoku/sudoku.php
Puno hvala.
svaka cast na drudu sve je to super smao sto takivh foruma danas ima na milione tak da svaka ti cast ako uspijes bilo bi bolje da si neki portal napravio ili tak nes vise bi ti se isplatilo
Foruma i forumčića je gomile ali blog je u modi pa se time kreni zanimati.
Blog može krenuti u bilo kojem pravcu, a i za njega se brže sazna!
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Ali blog je kao obićna internet stranica, ovo je dobro kaj se može pisat o svemu, nov je i moderniji.
Zadnji uredio informatičar : 04-02-2010 u 09:00
Još jedna u moru kopija forum.hr-a.
Bilo bi dobro da barem mogu vidjeti teme, bez da se logiram...
XDNLO & Teorije zavjere
NLO...teorije zavjere i slično...
AKo vec mislis praviti kopiju forum.hr-a bar stavi Vbulletin ili IPB....
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
Ne mislim raditi kopiju forum.hr-a , a ni koristiti Vbulletin ili IPB, phpbb3 je baš dobar i razumijem sve u njemu.
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Malo jedan "logo", malo drugi "logo". Ne znam kaj bi stavio na portal...
Ljudi kak vam nije jasno da na takva mjesta možete navući eventualno klince iz razreda ili kvarta i zdravo. Takvih foruma ima malo more, svi su nešto općeniti i bez ikakve tematike. Da se bavi konkretno nečim, a k tome da takva tematika nije toliko rasprostranjena možda bi i imao kakve šanse. Ne želim kvariti zabavu, ali kao da ne vidite koliko se već takvih foruma pokušalo progurati i na ovom forumu, pa je rezultat bio više-manje isti: nula bodova.
Glavna tematika je pomoć. A što ne valja sa portalom lijepo piše da je u izradi.
A uz to nikad ne znaš hoće li biti uspješan ili neće.
Što se tiče starog portala maknut je i stavljen novi.
Evo samo da obavijestim da sam stavio stil sličan ovom, pa komu se da neka provijeri.
E ovo je vec bolji forum![]()
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
a sad... Si vidio onaj crveni stil kaj sam sam dizajniro, ovaj je više manje bio gotov, trebalo je samo par stvari dodat.![]()
Evo , samo da kažem napokon sve gotovo. Svi stilovi završeni. Sam su 2 ovaj crveni glavni i sporedni Vbulletin koji sad još više liči pravom. Sve sam radio, tj. uređivo i dizajniro.![]()
Bookmarks