To su ti obični spotovi, samo im je smanjena rezolucija i bitrate. Za to postoje posebni alati baš za određene rezolucije ekrana. Na kraju se samo spremi u gpp format i šalje na mob, da li kabelom, IrDA-om ili bluetoothom.
moj drug je usnimio ceo spot 50cent i super je ...
dali ja mogu obocne spotove sa kopmljutera da upacujem???
ili gde da nacem spotove bas za 6600????
To su ti obični spotovi, samo im je smanjena rezolucija i bitrate. Za to postoje posebni alati baš za određene rezolucije ekrana. Na kraju se samo spremi u gpp format i šalje na mob, da li kabelom, IrDA-om ili bluetoothom.
Ili s smart movie converterom prebacis bilo koji .avi file u puno manji .avi file
Usnimis na mob i furkas sta hoces. I to ti bude naprimjer nekih 200MB kad ih sredis nekih 16MB.
Imas na http://www.zone60.org/films.php ,a ima i korisnih programcica za tel,mozes i spotove da prebacis iz kompa na tel tako sto spot konvertujes u 3gpp format sa nokia multimedia plejerom koji se nalazi u pc suiteu,ako ga imas?Izvorno postao andjela-nis
Hmm neznam kak uspjevas prebacit s nokia multimedia playerom to de mi objasni?
Ja i ne koristim 3gpp format jer je jako los u odnosu na formate koje otvara SmartMovie
Ma da to je u redu i ja sve sabijam u SMConverteru al ono sto snimis s mobom to je 3gp, ima li kaki program koji provjereno to moze prebacit u avi ili wmv?
gp3toavi converter
zeemax
...pa jel imaš link...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
...nije mi jasno,jel ti planiraš 3gpp filmove prebacivat u AVI...zašto...Izvorno postao sile
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
nemam link,skinuo s mirca
zeemax
mislim da je avi bolji kvalitetom,ali ne onaj napravljen iz 3gp-a nego smartmovie konverterom prilagođen,ali to je moje mišljenje (nemam kameru na mobu,nego uspoređujem s downloadanim 3gp-ima).
zeemax
Planiram ono sto snimim s mobom znaci .3gp na kompu nekako convertovat u .avi ili .wmv. Onda to moze gledat ko stigne jel bas nema svako Nokia Multimedija Player a BS ima svako.
Sile,imas li koji zanimljiv 3gpp snimak?Posalji na ostajovde@yahoo.com!?
Bookmarks