Obične baterije koje se nemogu punit, alkalne i ugljične, imaju 1.5 volti. Ako njih probaš napunit imat ćeš kući lijep vatromet. Sve punjive baterije imaju 1.2 V.
nepostoje 1.5v baterije na punjenje. to su 1.2v, tako da mozes
Obične baterije koje se nemogu punit, alkalne i ugljične, imaju 1.5 volti. Ako njih probaš napunit imat ćeš kući lijep vatromet. Sve punjive baterije imaju 1.2 V.
Aha super nisam znao.
znaci player ce raditi bez problema s ovima od 1.2V punjivima?
mislim da piše da se moraju koristiti 1.5v baterije, vjerojatno će raditi i s ovima 1.2 samo pitanje je koliko će ti trajati jedna baterija...
Pozdrav svima.
Imam jedan kratak komentar na kupovinu mp3 player-a.
Prije par dana bio sam u Zagrebu i izmedju ostalog odlucio sam kupit vmax 512mb player.
Otisao sam do nobilisa i tamo sam nasao player za 900-tinjak kuna. Jedini je problem sto u kutiji fali mali usb adapter, tj. kutije u kojima je player nisu zapakirane. (Gospodicna kaze da se taj adapter vise ne isporucuje, kakva su vasa saznanja ?)
Narucio sam player u diskont 24 , nadam se da ce tamo bit taj usb adapter posto mi nije zgodno u dzepu nosit sa playerom kabl od 1,5m.
Ukoliko u kutiji nebude adaptera, koga bi bilo pametno kontaktirat, buduci da nevolim da radnici u trgovinama nose doma pola stvari koje sam platio.
pozdrav.
...ja sam sa istim modelom dobio adapter i kabel USB+USBmini tako da ne znam kako sad nema...
a jel netko zna uopce da li ima gdje za kupit taj adapter i koliko kosta ?? treba ih tamo nazvati i izvrijedati ako ti nisu dali kontroler.. ali ja sam kupio 256MB nisam ga dobio,ali mozda to samo ide s 512 MB tak da si ti stvarno "IZVISIO"... salim se i HVALA
Uvijek stisni <Yes>
ja sam kupio u diskontu 24 i nisam dobio adapter.
Ako sam trebao ubit cu ih.
Jos mi nije dosao mp3 player, kad dojde javit cu vam. ukoliko ne bude adaptera, saljem ga nazad, bez toga adaptera,player gubi 60% funkcionalnosti jer mi treba cesto usb disk za fax a ne zelim teglit dugacak kabl, inace sam mogao dodat 300 kn i uzet creative muvo2 sa 1,5gb.
Bilo bi zgodno ako znate stranicu proizvodjaca , neda mi se trazit :-) (vjerojatno neka osnovna skola u kini)treblo bi negdi pisat koje sve djelove sadrzi player.
fakin balkansko trziste, trebao sam narucit player preko neta, barem si siguran da nece nista opalit nadobudni serviseri...
p.s.
nasao sam stranicu proizvodjaca http://www.prolink.com.tw
Ukoliko nema adaptera, nazvat cu europsklo predstavnistvo :
Europe
Sean Lin
886- 2- 2659-1588
Zadnji uredio WeD@ : 17-12-2004 u 04:51 Razlog: updejt
...mala preporuka...
... pri prikapčanju uređaja prvo spojite mini USB pa tek onda kabel/adapter na komp pošto se nekada zna desiti da kod prtljanja sa miniUSB-om dođe do krivog prepoznavanja uređaja (osobito ako koristite i druge USB drive uređajčiće) pa se mora ponovo formatirati vaš obožavani svirač...
Hmmm, meni se desilo jednom da ga nije prepoznao i samo sam ga opet uštekao i sve je radilo, još ga nisam niti jednom formatirao...
Jeste svi formatali iz Windowsa?
U HR uputama piše da takvo formatiranje moze ostetiti player.
Ja sam riskirao i nema ostecenja.
Evo s playerom sam jos uvijek prezadovoljan, jedino su sluske relativno lose na ROCK EQ, pa mi Avril ne zvuci uvjerljivo, cekam da se strgaju pa cu nabaviti Sonyeve.
A ovaj adapter za USB mi i ne treba jer player prikapcam samo doma,
a kabel sam provukao do stola pa samo nakacim player, iako je zbilja sr*** kad trebas do prijatelja po glazbu pa vuci za sobom kabel od metra
...ja do sada dva puta (drhte mi prsti)...
U biti koliko sam skužio - svaki put mu "napucava" firmware kod tog tbž. formatiranja...
I sad sam se pokušao prijaviti na Sigmatel kako bi provjerio nemaju li slučajno neki novi - i odje**ndus nisam neki glavonja ogromne forme nego anonimus...
bas bed.
Ne znam kakva im je tehnicka podrska, pa da im okinem mejl i upitam o ovome?
Ma nista poslat cu im veceras pa cemo vidjeti sto kazu.
Vinko, rekao si da ti ne treb mini usb adapter ?![]()
Meni treba, koliko oces para ?
p.s. dobio sam player, naravno bez usb adaptera...
pa ni ja ga nisam dobio, valjda si nesto krivo shvatio.
Da ga imam dao bi ti dzabe.
Poslao sam mail za taj adapter al nema odgovora.
Reko si da ti ne treba usb adapter, pa sam skuzio da ga imas i da ti netrebazaboravio sam na tvoj prosli post di si rekao da ga nisi dobio. Uglavnom, vec sam se par puta nasao u situaciji u da sam npr. u frenda, bez usb kabela, i to je vrlo frustrirajuce, imas usb disk kojeg nemozes prikljucit... sad mi se player puno manje svidja nego na slikama...
Bio bi vrlo zahvalan , ako netko javi gdje ima za kupit taj mini usb adapter, ako se takav uopce prodaje ili dripci koji su dobili usb adapter, bilo bi ljepo da posaljete sliku ili bilo sto (nekakav naziv/napis)kako bi ga lakse nasli na netu
thx.
Zbilja ne znam, ali pretpostavljam da bi informaticke trgovine trebale imati nekakav univerzalni konektor USB na mini USB.
Trebalo bi se raspitati.
Gdje ima najveca ponuda slusalica za mp3 playere. trazim Sony-eve
P.S. i ja sam posatao ponosni vlasnik VMAX-ovom mp3 playera od 512 mb....i prezadovoljan sam....samo slušalice...
i usput gdje ima za kupiti punjive bateije (AAA) da su Duracell, VARTA ili neke kvalitetnije, punjač imam
Pozdrav svima i sve najbolje u Novoj Godini!
u sony dućanima! pogledaj u masarykovoj u zg-u ,tamo sam ja kupio svoje!
VMax Speed Player 256Mb garancija 10 mj. 460 kuna. ako koga zanima ..
Uvijek stisni <Yes>
ovo ide u oglasnik a ne ovdije.Izvorno postao Cargo
...evo,da se i ja pohvalim,ali nažalost ne sa ovim playerom...konačno sam i ja nabavio famozni MP3 player od 512 mb...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
pa kad se vec spominjes možeš napisat firmu i model ako nije tajna?Izvorno postao Eminem
Bookmarks