Da li vam je opao pa se slomio tJ POKLOPAC ili se sam od sebe od vađenja i drugih stvari.... kako misliš mišicav pri biranju stanica?? i jel ima velik izbor FM stanica ili .... Molim te napiši mi što misliš sad o njemu ...
PUNO TI HVALA
Dosta je glasan, što se tikova tiče, možda samo malo mušičar fm prijemnik, brzo prebacuje stvari, pojačavanje moraš na njemu "odšljakati" jerbo nema nikakvih kontrola..
VAŽNO!!!
I meni i frendu se razbila maleni komad plastike koji služi za zatvaranje poklopca baterije, tako da ga sada imam zavezanog sa selotejpomgrrr.... hoće netko kupiti za 400 kn?
![]()
Da li vam je opao pa se slomio tJ POKLOPAC ili se sam od sebe od vađenja i drugih stvari.... kako misliš mišicav pri biranju stanica?? i jel ima velik izbor FM stanica ili .... Molim te napiši mi što misliš sad o njemu ...
PUNO TI HVALA
Uvijek stisni <Yes>
Nije sam od sebe, frendu je pao na pod, a ja sam ga okinuo u stol
desilo mi se 2 put da se stiltao pri namještavanju stanica.. mislim da sam ti napisao što mislim, super player, samo da je taj poklopac bolje napravljen...
Sad neznam di ti živiš ali zanima me da li mu je raspon nalaženja stanica velik(tj. ovisi o mjestu gdje se nalaziš ali) ili osrednji..i daj mi molim te reci da li možes snimati program FM dok traje te ga poslije reproducirati .....
Uvijek stisni <Yes>
Pa piše ti da živim u zg-uU zatvorenim prostorijama se osjeti razlika, prijem je osrednji, možda sa nekim malo dužim slušalicama (koje služe kao antena) bi bio i bolji... Možeš snimati radio..
Da li je on botabilan s USB 1.1 ???
Uvijek stisni <Yes>
AFAIK to ovisi o tvojoj matičnoj ploči i BIOS-u...
Upravo sam kupio model s 256MB.
Prezadovoljan sam kvalitetom izrade i zvukom,
samo mi se slušalice ne sviđaju jer izgledaju kao
ogrlica.
BTW u uputama piše da se player smije formatati
jedino njegovim softverom s CD-a kojega uopće
nema na tom CD-u, pa sam ja formatao iz window
sa i ne sa full nego sa quick format i sve radi
uredno.
Jedino je bed sto baterija nije punjiva, pa treba
nabaviti punjač i punjive jer se ne isplati kupovati
stalno obične.
...ja imam s 512 MB i danas sam slučajno restartao komp s uključenim playerom i crk windowsi su ga formatirali...
Na sreću na CD-u ima app za ponovno formatiranje i sve super (jest' da sam "spušio sve podatke ali...).
?!?!? Koji windowsi?
W2000...
Player je po defaultu na FAT-u...
na CD-u piše da je samo za korisnike 98/98 SE, je r ostali win prepoznaju player automatski.
BTW jel znate mozda jel moguće puniti baterije 1.5V na punjaču za 1.2V?
Svima Hvala na odgovorima ... kupit cu ga sutra ili preksutra pa cu iznest mišljenje!!
PUNO HVALA decki..
Uvijek stisni <Yes>
baterije punjive od 1.5v nisu standard, standard su 1.2v. ove koje se nemogu puniti rade na 1.5v
...da to su drajveri za 98-icu ali ima još nekih stvarčica koje nisu spomenuli...Izvorno postao Vinko1983
Što se tiće baterija ne zamaram se punjivima pošto za cca 25 kuna kupim 4 i traju mi skoro 2 tjedna (svaki dan slušanja cca 3 sata) pa...
Evo ovako kupio sam Player:dobar je,zanima me kako snimati FM ako je to uopce moguce i ako je to itko radio i pitanje meni na Fm pri pojacavanju daje zvuk T(mislim kao zvuk beep ali nije) ..
Uvijek stisni <Yes>
...kod mene nema nikakvih zvukova kod pojačavanja i naravno kombiniranje drugih slušalica i slušanje FM-a ne prolazi (dosta loš prijem)...
Ovo za snimanje FM-a nisam ni pokušavao...
Evo i moje drugo mišljenje nakon 4 dana korištenja..Sam music player je OK izveden nije loš ni diktafon , Fm je malo "neugledan" svako namjestanje stanice moras početi s pocetne frekvencije 87 MHz, automatskim skeniranjem ti biše sve spremljenje stanice i daje te koje su nadene,nema bas neki veliki prijem ali PLAYER je cist OK ..mogli su staviti koju kontrolu na slušalice ali dobro ...to je moje mišljenje
Uvijek stisni <Yes>
Za te novce teško možeš očekivati još i kontrole na sluišalicama...
ja koristim sony-eve alkalne baterije i jako sam zadovoljan njima.4 kom= 12,00 kn. Moja preporuka.odlične su i vartine alkalne,al su duplo skuplje.
bolje bit mrtav pijan nego pijan mrtav.
Cuo sam da te Vartine jako dobre baterije ..jel je to istina ??
Uvijek stisni <Yes>
Meni su to najbolje alkalne baterije (one plave), bolje od duracella, znaju mi trajat i do 20 sati na CD mp3 playeru (2 baterije).
istina je.baterije su stvarno prva liga.a duracell niš ne vrijedi.par puta su čak procurile.kažem ti,probaj sonyeve.u klasi su s vartinim(po mom mišljenu),a puno su jeftinije.
bolje bit mrtav pijan nego pijan mrtav.
meni je bas suprotno. vartine, sonyjeve i tdk se istrose taj cas dok kod duracell plus nemam takvog prob. traju cak 2 puta duze nego ostale. ustvari ak hoces kupi si dvije punjive baterije i punjac, to se najvise isplati
Bemti otkad ste spomenuli poklopac za baterije, imam fobiju od otvaranja istog![]()
Sto se baterija tice, ne isplati se kupovati stalno obicne, jer punjac+2 bat. dodju ca 150kn
Inace najbolje alkalne su sony i sanyo koje su sad u mom playeru.
Probao sam i duracell ali je cijena previsoka a autonomija i nije bas primjetno veca.
Nego zasto sam pitao ono u vezi 1,2 i 1.5V?
Imam miš (opticki-bezicni) koji koristi 1.2V baterije i puni ih preko USB-a,
pa sam mislio mogu li u njega ugurati 1.5V baterije i napunit ih?
Ako netko zna sigurno skoknuo bih do grada pa kupio par.
Bookmarks