Ma vec sam pitao na nekim stranim forumima, ali tamo sve prepuno amera, a oni poprilicno preferiraju Grado i AKG, tako da su puni hvale za sve modele, meni se cini, iz osobnoga iskustva...malo i neopravdano.
Zahvaljujem na savjetu, nisam znao da AudioArt ima Grado jos...mislim da sam tamo pitao pred ponesto vremena, pa su mi rekli da vise ne drze...mozda sam umislio, ali ne vjerujem...sad sam bas bacio oko na njihove web stranice i ni tamo ih nemaju u ponudi. Ako ih ipak drze onda stvarno nema problema, vec sam od njih uzimao stvari uz polog na slusanje i nikada nije bilo problema. Zahvaljujem za info.
Trenutno raspolazem sa dva Sennheiserova modela HD600 i HD580. Spajam ih na Project - ov Headbox II, koji dobiva signal ili iz kombinacije Rotel RC/RB 1090 ili iz Cambridge Audia A840. S obzirom da sam Rotele vec gotovo prodao (kapara je pala), Grado bi, ako bi se odlucio na kupnju, vrtio na Headboxu II i CA A840.
EDT: Sto se muzike tice u 90% vremena slusam akustiku (gitaristicke izvedbe prevladavaju) ili jazz, ponesto ozbiljne glazbe i ponesto live koncerata.

Odgovori uz citat
Bookmarks