Ne, nemam problema sa srcem, ali bi se mogao naći neki forum admin i naštimao forumski sat koji ternutačno brza 5 sati![]()
Ne, nemam problema sa srcem, ali bi se mogao naći neki forum admin i naštimao forumski sat koji ternutačno brza 5 sati![]()
...što ti piše u dnu ekrana (nešto u stilu "Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:22." ili...).
meni je dobar sat...
maraschino - PTICICA
Meni je sat točan, samo što mi nismo gmt+2 zone, nego gmt+1
ma kod njega na pešći se ni godine ne prikazuju kak spada
treba pogledat u postavkiama
dobar grah daleko se čuje
čelavi, to kaj si se ti smjestil u vremensku zonu jakarte, hanoia i bangkoka, tu ti mi nemremo pomoči nit malo... meni jedino taj GMT+2 još nije jasan, al doći će i on na red... kad se preseliš nazad u evropu, buš imal i ti GMT+2 i točno vrijeme
GMT+2 za ljetno mjerenje vremena i GMT+1 za zimsko mjerenje vremena. Trebalo bi biti UT+2 i UT+1 jer se pogrešno izjednačava UT=GMT. To vrijedi samo zimi, ljeti je UT=GMT-1
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
tak nekaj se i meni motalo po glavi da bi moglo bit, pa sam kao reko čekat sad promjenu sata da vidim kaj bu forum rekal nakon toga... eto, valjda je to, vidjet ćemo kad se vrati sat...Izvorno postao Sljaka
a kaj u grinviču ne pomaknu sat?![]()
Razlikuj UT (universal time) i GMT (Greenwich meridian time). UT je svima na cijeloj kugli zemaljskoj jednak, bez obzira na lokalno vrijeme i ne ovisi o ljetnom ili zimskom računanju vremena. GMT je lokalno vrijeme. To kaj je nekad poslužil GMT za određivanje UT više nema veze.Izvorno postao gog
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Ja se ponizno ispričavam svima koje sam uznemirio svojom nehaksornošću
Nisam čačkao po postavkama otkako smo na novom forumu pa sam mislio da to ovisi o forumu a ne mojim setingsima.
...ajd' progledat' ćemo ti kroz prste ali da se radi o Andrei razmislili bi...![]()
Nisam detaljno pročitao tvoj post, kužim što hoćeš reći, ajde ti zapp onda promjeni da piše UT+1![]()
...cjepidlačimo???![]()
Ma to da ispadnemo kakti pametni![]()
Bookmarks