Besplatan host...besplatna domena....ne bih riskirao =)
Eo doslo vrijeme da zamjenim maksu na svojoj n95 i naletio sam na ovu stranicu http://www.maske.co.nr
E sad zanima me dali je netko kupovao kod toga lika i kakva je kvaliteta?
Besplatan host...besplatna domena....ne bih riskirao =)
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
ja sam kupio od njega dio maske za samsung e900, uplatio mu na racun, maska dosla za otp 10tak dana ako se ne varam...
nije kvalitetna jer nije originalna, ali nije bas ni da je smece... jednostavno zamjenska maska
da ne otvaram novu temu pa ću se ovdje prikrpat, jel zna netko ako ima i gdje u zagrebu neki dučan gdje se mogu kupiti originalne maske za se k850? cijeli komplet, znači prednja, stražna strana, tipkovnica i bočne tipke
www.simel.hr
ili imas onaj ducan u darskovicevoj...blizu sheratona,neznam sad kako se tocno zove
e hvala puno, baš ću pogledat
zanima me gdje nabaviti zamjensku ili original masku za N93 i koje su cijene. našao sam na e-bayu crnu masku ali mene zanima srebrna. znam da simel ima maske, gdje još mogu nač??
ULTRAS CIBALIA VINKOVCI
Bookmarks