= Citat = Izvorno postao halek Pregledaj post
ovo za wlan sam slozio i nisam protiv toga nista rekao. nego, mobitel mi nije htio uci u neki od ponudenih menija, ja sam stisnuo 3 puta i 3 puta mi zavibrirao da sam stisnuo, ali on mi nece uci, ono, malo se zamrzne, cak i kad stisnem tipku za pocetni zaslon trebalo mu je par sekundi. tebi je odlican jer si ga flashao i tko zna sta jos napravio, ali vecina nas to nezna napravit, i sam si rekao da je dosta komplicirano i na neki nacin to se radi na vlastitu odgovornost.
ok, nema ljutnje tu,nego ne možeš reći da je sranje samo jer ti ne radi. Wm na početku nije imao veze sa telefoniranjem i koncipiran je tako da se stalno updatea, stoga ako netko misli imat wm onda se mora malo i educirat o njemu, navikavanje ovdje nije stvar jer na touch se sigurno nećeš naviknuti već treba skužit kako radi, kad bi imao dvije kamere mogao bi stavit neki video gdje se paralelno vidi kako ide kroz menu a sa strane da nije potreban nikakakv pritisak i da hvata isprve. U prvih mjesec dana sam i ja bio dosta nezadovoljan, a sad ga ne bi mijenjao za ništa. Dobro, možda HD ali ne privlači me toliko da bi bez pitanja ga zamjenio. Ako vam već ne ide pitajte, nemojte reć to ne valja i gotovo