evo, jos je jedna cura imala problema s tom tarifom...

citat sa www.usporedi.hr

"Prije više od mjesec dana dečko s T-Mobile štanda mi je prišao uvjeravajući me da bi trebala prijeći na Jupiii tarifu.
Na pretplatu do tada nisam ni pomišljala, no čovjek je stvarno imao moć uvjeravanja, tako da sam ga saslušala. Jeftiniji pozivi, sms poruke, mogućnost jeftinije kupnje mobitela,
nema mjesečne naknade...samo su mnogobrojne prednosti Jupiii tarife koje je nabrojao.
Kako od +cluba dobivam svaki mjesec 24 kn, pitala sam ga hoće li mi se to odbijati od ukupnog troška za određeni mjesec, na što je rekao da hoće.
"A poruke od 0,31 kn prema Simpa ti&ja brojevima ostaju?"-pitala sam. "Naravno!" - rekao s osmjehom znajući da je upravo naišao na još jednu naivku. Lik me preveslao! Kako sam čekla frendicu u brzini mi je dao ugovor na 24 mjeseca i pokazao gdje trebam potpisati, a da me nije ni upitao želim li ugovor na 12 ili 24 mjeseca. Kako nisam odmah odabrala uređaj, rekao mi je da to mogu naknadno.

Nakon par dana na Jupiii tarifi sam shvatila kako mi za poruke oduzima 0,48 kn čak i prema Simpa ti&ja brojevima. Nazvala sam službu za korisnike i shvatila da mi je čovjek puno stvari slagao. Ljubazna agentica mi je objasnila da mi se neće oduzimati 24 kn svaki mjesec od troška, te da su poruke prema svim mrežama 0,48 kn. Kad sam pitala mogu li poništiti ugovor obzirom da su mi dane krive informacije, rekla je da je to nemoguće, te da sam potpisala ugovor na 2 godina. Ostala sam u šoku, rekavši joj da mi njihov djelatnik uopće nije dao na izbor na koliko mjeseci želim koristiti tu tarifu.
Žena je bila u čudu, te mi savjetovala da tužim dotičnog djelatnika.

Danas sam dobila račun gdje mi je na trošak dodano 6,50 kn za PDV i
12,50 kn radijske frekvencije.
Kako puno šaljem sms poruke, ova tarifa mi se uopće ne isplati.

Stvarno me je T-Mobile razočarao.
Njihov sam korisnik već 8 godina, a na ovaj način ti podvaljuju da bi ostvarili dobit.

Sad se pitam imam li uopće pravo na mobilni uređaj, jer ga pri potpisivanju ugovora nisam odabrala."

http://www.usporedi.hr/forum/showthr...highlight=jupi