mislim da nije moguće.
ovisi.
da.
Kako da odbijem poziv a da ne otvaram tel.?
Koliko treba da bi se napunila baterija?
Kad pocne da se puni prvo se pojavi jedna crtica koja treperi kad je baterija puna trebalo bi da bude sve tri crtice?
mislim da nije moguće.
ovisi.
da.
Izvorno postao phantomq
Veća tipka sa lijeve strane, između ostalog, služi i za odbijanje poziva, odnosno za gašenje melodije poziva. Doljnji dio tipke je za Prekidanje melodije zvona, a gornji dio za odbijanje poziva.
Davor![]()
Da li je neko pokusavao da mob. postavi kao modem i da ide preko njega na net,onaj na racunaru!I kako to moze
Nisam probao, al' ne vidim zašto ne bi moglo. Kad spojiš mob na PST, pojavi it se novi Modem u Device Manageru. PA ga se valjda može i koristit.Izvorno postao shorty
Mada, s druge strane, ne vidim poantu u korištenju modema od 9600, i to još plačajući impulse sa mobilne prema fiksnoj mreži (pretpostavljam da je taj slučaj). To je, ako se dobro sjećam, nekih 3kn po minuti. Na 9600.
Hoću reći, ako imaš love za takve račune, možeš si i bolje stvari kupit za te novce (notebook, WLAN karticu....)
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
sad sam probao ne radi takoIzvorno postao HoGGaR
bilo gore ili dole sve jedno je uvek prekida melodiju zvona
pa kao što rekoh nemože (pa ti slušaj oveIzvorno postao phantomq
)
A što se tiče spajanja na net preko moba na pc-u ja sam to radio sa MPT najjednostavnije.
Ne može, ne može. Samo ugasit zvonjavu. Al' i to je dosta, ne?
uopce nije dosta i ta fora da nema odbijanja poziva mi je totalno u k**u. Mogu odbit poziv na bluetooth slusalici sparenoj sa v600 ali na v600 bez otvaranja poklopca i klikanja na crveni gumb nema odbijanja poziva, zasto, to je samo mozda motoroli jasno..
Primjer, imam dogovor sa frendovima kada recimo dolaze do mene u birc preko puta da me nazovu, a ja im odbijem poziv i krenem tamo. Sada to vise ne mogu, a ako se javim i prekinem uzme im 15sek za razgovor i naplati jer su svi na VipMe pa kod njih nema 3sekunde nenaplacivanja poziva kao kod pretplate.
![]()
Da... When you put it like that, malo je blesavo...
Bookmarks