koliko ga dugo imaš? nosi na servis i gotovo..a dali ces dobiti novi display ili novi mob vidjet ces...mene bi isto tako pikalo u oko, sumnjam da bi s time "živio"
Pozdrav, ja sam novi, dakle imam problem na c905 sta se u donjem desnom kutu ekrana nalazi ''stuck'' ili ti ga defective pixel odnosno istice se na crnoj boji i onak upada u oci, mobitel je nov kupljen u t-mobile-u, pa me zanima jel potrebno i dal se isplati zamjenit za drugi c905 ili se takvo nesto smatra normalnim?
P.S. znam da nije neki big deal xD al eto mobitel je nov pa mi zna ic na zivce![]()
koliko ga dugo imaš? nosi na servis i gotovo..a dali ces dobiti novi display ili novi mob vidjet ces...mene bi isto tako pikalo u oko, sumnjam da bi s time "živio"
★★★★★
a imam ga tek 3 dana![]()
![]()
Jesi li pokušao metodu pixel fiexer ?
>*<<*<*< -> Servisni testovi ->Glavni zaslon i pusti da ti izmjenjuje boje par sati.
U t-mobile u roku od 8 dana možeš vratiti mobitel ako nešto nije u redu i uzeti novi.
Koji bilo!
probat cu taj pixel fixer, samo me zanima da li trebam ekran non-stop drzat upaljen da ne ode u standby?
Nije 8 nego tri,idi u t-mobile reci da ti aparat nije ispravan i dobit ćes novi,sutra već nećeš,nadam se da ovo ne čitaš kasno :-)
Nekoć nokia,danas SE,sutra SE,zauvijek SE
A koje ti je boje taj pixel? Po iskustvu znam skoro pa svi pikseli znaju nestati nakon nekog vremena....osim rozog. Rozi stuck pixeli su najgori.
Pixel je bijele boje, btw bio sam u t-coma i rekli su mi da dodem sutra jer tad dolazi njihov glavni covik, dakle sutra ga mjenjam i nadam se da taj nece imat neke defekte kao ovaj, naravno prvo cu ga isprobatDD
EDIT:
zamijenio sam mobitel, zahvaljujem se puno lavu amotamoi svima ostalima koji su mi pokusali pomoc
, ugodni blagdani
moze lock!
Zadnji uredio ravilov : 24-12-2008 u 12:29
OK, onda zatvaram.
![]()
Bookmarks