ja mislim da je najsigurnija partypoker.de jer stalno ju reklamiraju na dsf tak da sumnjam da je mozda prevara...a mozda i je ko zna...xDD
pozdrav,znam da ima puno toga na netu al htio bih cuti glas narodaovak,zanima me ovo igranje pokera online,za pravu lovu,kaj mi sve treba za to,kreditna itd..dal ima neka stranica di ima samo igraca iz hrv,koje su sigurne,znam da ima nekog tu tko igra pa bi ga zamolio da me malo upozna..hvala!
![]()
gidi jap!
ja mislim da je najsigurnija partypoker.de jer stalno ju reklamiraju na dsf tak da sumnjam da je mozda prevara...a mozda i je ko zna...xDD
bwin.com imas i na hrvatskom jeziku
It's nice to be important, but it's more important to be nice
kao sto je jamal rekao, bwin... ja igram preko njega, a i kladim se. nacin uplate - https://home.bwin.com/hr/page.aspx?v...Help&app=Sport, ja uplacivam preko ziroracuna
cvita
Samo pazi, preko neta bi mogao imati manji dojam gubitka para, čisto jer te pare nemaš kod sebe, a uz to poker i nije baš igra za preko neta.
Bolja opcija ti je naći ekipu koja bi igrala, pa ako se i igra u pare, igra se u sitne pare, malo možeš dobiti, malo izgubiti, ali je gušt igranja s ekipom nezamjenjiv!
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
Bookmarks