HP ima najskuplju boju koja postoji,tako da se ravnas po tome. Prvo se raspitaj koja boja ide u printere koje zelis kupiti,i naravno,koliko kostaju...
koliko sam citala po forumu canon mp520 ili mp540 su za preporuku.Neki dan sam bila u ve-milu i nisu ih imali pa su mi tamo preporucili hp C4280. Vas savjet je ???
HP ima najskuplju boju koja postoji,tako da se ravnas po tome. Prvo se raspitaj koja boja ide u printere koje zelis kupiti,i naravno,koliko kostaju...
al po vama od ta tri za koji se odluciti,danas ga moram kupiti...ako budem ispitivala tamo trgovce mogu mi kao laiku svasta napricati
Po meni Canon... Koji model? Trebas navest koja ce bit njegova primarna zadaća? Par stranica tjedno... Tekst,slike,bla,bla....
pretezno bi sluzio sinu za skolske radove,nesto za slike,meni nesto sitno za posao,ma nista bas posebno odredjeno,
preporuka je bila na canon mp520 i 540,al nema ga u ve-milu,ni hgspotu...gdje da jos pogledam ??
Malo sam guglao,ali ga nisam nasao,tj nasao sam ga na nekoliko mijesta,al je bio nedostupan...
Ako neces puno divljat,onda ti je pametnije uzest nesto jeftiniji stroj kao npr. CanonPixma MP140,ili Canon Pixma MP 240. Idu ti od 400-500kn...
ma kakvo divljanje,ja sam jakoo ozbiljna...jel oni imaju isto citac kartica ??
hvala na trudu![]()
Nemaju ga,a i sta ce ti uopce? Valjda namjeravas s ugasenim kompom printat slike? Po meni,nebitan detalj u izboru... As you wish... Skenirat i fotokopirat mozes dok je komp ugasen...
Ako je u igri i to da je citac kartica bitan,onda nek nadje takav jedan. Inace,citaca kartica ima vec od 50-ak kuna za kupit... Ovako sam pucao na jeftiniji printer,jer zahtjevi nisu jaki,pa se ne isplati davat masne pare za njega,a citac se uvijek moze za sitne pare kupit...![]()
Bookmarks