Adobe Acrobat PDF, Microsoft Word, Excel i Powerpoint (windows mobile) te Microsoft One Note, Zip.... dugo nisam imao dummy
Kao sto je rekao Mario92, reprodukcija divx filmova sa titlovima, audio fileova itd...
Dok ti mozes pregledavati kroz neki java preglednik word ili powerpoint,i to dosta sporo, ja ga mogu otvarati, editirati, djeliti s racunalom, spojiti se wifi-jem na projektor i odrzati prezentaciju. s programom poput Im+ mozes se u isto vrijeme spojiti na msn, gtalk, icq,jabber..
Znaci, smartphone danas sluzi i studentima, ne samo poslovnjacima... od nekih light stvari poput mailova, fejsa, worda, pdf-a lakse radis na smartphoneu.
A da ne kazem da ti job ovisi o mailovima (push e-mail) , prezentacijama, pregledavanju excelica u hodu te slanje dokumenata itd..
Osobno iskustvo, bio sam tjedan dana bez racunala i interneta, oslonio sam se na svoju staru Nokiu 9500, te sam morao hitno poslati scanove nekih dokumenata, primiti dokumente i ispuniti ih (pdf),pregledati excelice, poslati ih nazad e-mailom, te preko msn-a odrzati jedan konfrencijski poziv. Da sam imao dummy, bilo bi 0 od svega toga..ali cak stara 9500 obavila je svoj posao kako treba.
Eto zasto ja volim smartphoneove, i smatram se polu teskim userom (push e-mail, excelice itd..)

Odgovori uz citat
Bookmarks