Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 3 od 3

Tema: Koji HTC?

Hybrid View

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2007
    Mobitel
    S8300,N81 8GB & E66,Visor
    Operater
    T-mobile & Tele 2
    Bodovi
    12.915
    Nivo
    27
    Bodovi: 12.915, Nivo: 27
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Koji HTC?

Odlucio sam si nabaviti novi mob, skuzio sam da ne mogu bez WM, a ovaj put sam odabrao da ce to biti HTC

E, sad koji odabarati? Najvise me zanima HTC Touch plus, TyTn, ali opet imam jednu ponudu za Universal(Qtek 9000), samo sto je velik

Uglavnom do 1500kn, svi prijedlozi dobrodosli!

Tek rođen Postignuća:
    SocialVeteran50000 Experience PointsOverdrive
    Nagrade:
    Activity Award

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    iPhone 16 Pro
    Operater
    HT
    Bodovi
    63.496
    Nivo
    61
    Bodovi: 63.496, Nivo: 61
    Bodovi: 63.496, Nivo: 61
    Ukupna aktivnost: 100,0%
    Ukupna aktivnost: 100,0%
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kao prvo ljepo je da si uvidio posebnosti WM platforme i da te ista privlači, dobro došao u WM world i ktome još HTC.

Za bilo kakvu ozbiljniju odnosno točniju preporuku morao si navesti barem ono osnovno što ti je važno odnosno za što si želiš primarno koristiti uređaj. Jer koliko kod da su uređaji isti oni su i različiti.

Sljedeće, pod HTC Touch plus, misliš na MDA Touch plus odnosno na HTC Touch Dual ili? pa ako je onda idemo...

Prvi iz tvoje ponude (HTC Touch Dual) ima najmanji ekran (2,6"), što bi ja odmah eliminirao kao daljnju soluciju pri odabiru među ova tri i ktome ima najmanju tipkovnicu. Znači nešto otežanije tipkanje u odnosu na ostala dva ponuđena uređaje. Također ne posjeduje ni podršku za Wlan što je po meni veliki nedostatak kod takve klase uređaja, a još je od sva tri ponuđena i najmlađi (najnoviji).
    Drugi iz ponude (TyTN) ti neću nešto posebno predstavljati nego ću napraviti direktniju usportedbu s modelom Qtek 9000 (treći iz tvog popisa). Više manje radi se o istoj klasi uređaja, stime da je Qtek 9000 nešto stariji model od TyTN-a i gotovo ga je nemoguće nabaviti na tržištu, mislim teže u odnosu na ostale ponuđene, da ne duljim.... Što se tiče Qtek-a 9000 ima najveći TS zaslon i fizički i rezolukcijski, znači 640x480 piksela na 3,6" ekrnu što je zavidno i u današnjem pogledu te u kombinaciji s Wlan-om.... daje najugodnije korištenje Interneta te korištenje i rada na samom uređaju, ali to povlači za sobom i njegove poveće dimenzije. Dok je TyTN nešto manji, stime i praktičniji svakodnevnoj uporabi. Ono po čemu bih ga mogao izdvojiti iz ponude, neznam, stvarno neznam kad se već dosta zna o njemu. "Klasičan" predstavnik HTC palete proizvoda. QWERTY tipkovnica, standardni TS ekran (240x320 piksela na 2,8"), Wlan, bla bla bla... sve u svemu po meni prvi odabir od sva tri ponuđena uređaja i ktome po meni najkompaktniji.
    Stime da bih ti napomenuo, ako misliš na svom novom PPC-u veći dio vremena provoditi i koristiti ga u poslovne svrhe gdje prvenstveno mislim rad sa tekstom, znači m.Office da si izabereš Qtek 9000, zbog već prije spomenutog ekrana, a ktome je još i ekran sam prilagodljiv u smislu zakretanja i prilagođavanja. Naravno ako još misliš i veći dio vremena provoditi na netu neme neke veće dileme, a također se odnosi i na multimediju (gledanje filma). Ono što bih naveo kao nedostatak (minus) Qtek-a 9000 je izostanak EDGE povezivanja.

Ostale same specs. svih modela mislim da znaš i sam te da si ih i pogledao, proučio.
    Zadnji uredio HCSC : 21-12-2008 u 03:33
    HC4L

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2007
    Mobitel
    S8300,N81 8GB & E66,Visor
    Operater
    T-mobile & Tele 2
    Bodovi
    12.915
    Nivo
    27
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    OK, onda smo eliminirali touch, ma uglavnom frend mi nudi Qteka 9000 za 1000kn, sto mislim da je Ok cijena, pa mislim da cu to uzeti

Hvala

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Odgovora: 53
    Posljednji post: 22-12-2009, 17:15
  2. Odgovora: 21
    Posljednji post: 10-12-2007, 20:54
  3. Odgovora: 59
    Posljednji post: 06-05-2007, 01:43
  4. Koji IrDa kabel za S-500 i koji software
    By Dustman in forum Samsung
    Odgovora: 4