....možete slobodno zaboraviti... Mislim da to više ni ne nude u T-mobile-u... kad sam kupovao Nokiu tamo prije malo više od godine, iako su to reklamirali, uredno su se ogradili i rekli da ne garantiraju da će to raditi i da uglavnom i ne radi... što se pokazalo točnim.
BlackBerry i iPhone jedini imaju sigurno rješenje da radi... s tim da je samo jedan BlackBerry... to se mora jasno priznati.... njihovo je rješenje jedinstveno i neponovljivo.... zato im nitko ništa i ne može kad je u pitanju e-mail na mobitelima.... ja sam sebi na iPhoneu postavio koliko često želim da mi provjerava poštu i to više-manje radi dobro.... BlackBerry radi na drugpm principu i on šalje na mobitel mailove koji stižu na server....
BlackBerry rješenje za Nokiu nije napravila tvrtka RIM (vlasnik BB).... Kad sam nakon nekoliko dana vratio Nokiu i zamijenio je za BB, nisu rekli ni riječi, potvrdili da imaju problem s tim i prestali reklamirati da daju podršku za mail za Nokiu....
Nokia ima svoje rješenje za mail (Intellisync ili tako nekako...), ali da bi radilo to mora operater podržavati.... a to još nije slučaj.... Nokia je teški pušač u ovom slučaju... nadajmo se da će se finski drvosječe vratiti svom originalnom poslu, a ne fantazirati da znaju raditi mobitele... jer ne znaju... dovoljno je samo pogledati ono smeće od Symbiana.... napokon je počeo propadati... a ja to već godinama tvrdim i svi me ovdje pljuju.... vidjet ćete - za koju godinu ovakav Symbian neće ni postojati... ili će sve to propasti ili će sve iznova napisati i imati sreće da se to uhvati samo zato što imaju velik market share.... ali - čisto sumnjam.... sramotni poluproizvod....

Odgovori uz citat
Bookmarks