Siemens SX1. nema u paketu nikakvu dodatnu memoriju, ali se lako prosiri sa MMC karticama...
Imas MP3, a mozes ubaciti i OGG player...
I naravno nije preskup...
Odmah u paketu dobijes i slusalice...
trazim mob koji ima bar vga kameru i mp3 player s bar 32 MB RAM (ili da je nadogradiv karticom). sve ostalo mi je nebitno. sta preporucujete?
komentari "kupi si radje fotic ..." me ne zanimaju jer imam u dzepu mjesta za samo jedan device. svako malo vidim neku scenu koju hocu fotkat a normalno da nemam fotic jer niko normalan ne nosi fotic sa sobom cijelo vrijeme. isto tak mi je 32 mb dosta za mp3 jer ako ocu malo poslusat muziku u vlaku ili tramvaju onda mi ne treba 10 sati muzike...
molim vas da me strpljivo savjetujete jer se ne kuzim bas u mobitele i ak kupim nes za hrpu love i onda se ispostavi da ne valja, ubit cu se!
Siemens SX1. nema u paketu nikakvu dodatnu memoriju, ali se lako prosiri sa MMC karticama...
Imas MP3, a mozes ubaciti i OGG player...
I naravno nije preskup...
Odmah u paketu dobijes i slusalice...
maraschino - PTICICA
to je onaj s gumbima na strani. jel tesko priviknut se na to? i kolko kostaju te MMC kartice? dal su samo za siemens ili neke univerzalne?
i dal se za moje potrebe cini bolja nokia 7610 ili 6230?
i kak to da svi uvijek govore o siemensu, sonyericssonu i nokiji, da nema mozda neki manje poznati proizvodjac neki dobar model..
pitanja, pitanja!
I ne zelis znat za njih.Izvorno postao muuki
6600 (moja preporuka)Izvorno postao muuki
Da.Izvorno postao muuki
Da.
Pa mogle bi bit jeftinije, ovisno o megabajtima, od 150 - 500 Kn (mislim)
Univerzalne, MMC.
Moja preporuka:
Uzmi 6600 (da imam je i zato je preporucijem), imas dobar fotic, moz slusat mp3 itd.
SE k700i
Ima 42MB, mp3 player i VGA kameru, uz to je jedan od jeftinijih (uz 6230) sa navedenim fonkcijama.
Bookmarks