Kupio samdanas Pentaxa.
Za sada, osmjeh od uha do uha.
![]()
Kupio samdanas Pentaxa.
Za sada, osmjeh od uha do uha.
![]()
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Naravno, Thead closed u smislu rasprave što uzeti
Za sada sam zadovoljan. Slikam većinom na modu ručnog odabira otvora blende, prema čemu onda fotoaparat sam stavi brzinu okidanja. Iako mi se na nekim slikama čini da bi možda bilo pametnije slikati na P, i ne si komolicirati život sa tim otvorom blende (jer sam napravio par slika koje su mogle biti odlične, ali sam krivo to namjestio i na kraju je ispalo da nisu za ništa nego za brisanje).
No, na greškama se valjda uči.
Malo sam se i igrao sa WB-om, stvarno se time da puno poboljšati situaciju.
Probat ću pri sljedećoj pustolovini slikati na P modu, a otvor blende namještati na slikama na kojima stvarno nešto mislim postići. Jer očito nema smisla, kao jučer kad sam napravio 100-tinjak slika na izletiću, za svaku namještati sve ručno, jer se jednostavno za sada pogubim u svim tim brojkama, modovima i postavkama...
Evo Vam i jednu sličicu učinjenu sa Pentaxom
Dajte i kakav komentar![]()
Bookmarks