besplatnog rješenja nema, ako si ti pitao
DObio ovaj mobitel no na krivoj mrezi zakljucan je na tmobile i zanima me jer postoji neko rjesenje za unlock ili da ga stavim u novine na bubanj...???
besplatnog rješenja nema, ako si ti pitao
kako mislis besplatnog nema...
ako imam kablove i sve spremno sto mi treba za unlock ili nema besplatnog kao u smislu sagemovih teledona gdje se trebaju kupiti krediti za unlock iako se to kod kuce radi i ima se kablova???
što ti točno nije jasno? što imaš za unlock? ako imaš infinity rješit ćeš ga, samo ćeš izgubit HR meni, ukoliko ga imaš. a ako ti nije jasan pojam besplatnog unlocka, obično podrazumjeva dodatni trošak u vidu opreme (sam mobitel i jedan data kabel se ne broji) i/ili pristupa specijaliziranom online servisu.
nemam infinity box ali mi je dostupan...
vlasniku infinitia se neda gnjaviti pa veli da napravim sam a i ujedno bi nekako volio to sam ali neznam zato pitam
nda, da osvježim temu...
za koliko para se može dekodirat ovo sranjce koje košta 198kn?
nemam kaj s njim pa sam ga mislio uvalit bratiću u bih...
oko 150 kn ti je dekodiranje za njega i moze imat srpski i engleski jezik
U čemu je stvar s ovim modelom? Koristim ga kao MP3 player, baterija je izvrsna, čak su i slike s kamerice upotrebljive, ali ga nitko živ ne zna/ne može/ ne želi otključati?
Ima li neka dobra duša u Rijeci koja to zna (može i na pp), naravno nitko ne očekuje besplatno?
Našao sam stranicu na kojoj dijele besplatne unlock kodove za dekodiranje pojedinih mobitela, samo se trebate registrirati i postati svoj imei i providerID (koji se nalazi ispod baterije, iznad imei broja). Koliko je forum siguran/legalan ja neznam, ali znam da kodovi rade jer sam uspješno dekodirao svog ot-s621.
http://forum.gsmhosting.com/vbb/f88/...y-here-906388/
Zadnji uredio Harasho! : 05-04-2010 u 23:43
Koliko si puta pokušavao upisati NCK kod, ne samo sada nego od kad imaš mobitel? Jer ako si upisao krivi kod više od 10 puta (možda i manje), mob se više ne može dekodirati preko kôda, jedina opcija je preko kabela kod nekog dekodera...
mislim da mi se to do sada nije događalo_...očito mi nema drugre nego da kupim novi mobać_nadam se da neću ponovno alcatel
možda mi se smiluje sony ericsson![]()
malo skačem s teme na temu ...no molim vas ako netko zna može li se skinuti tema za mobitele kao npr.na našem alcatelu ili promijeniti masku cijelog mobaća plssss
....ah da.. i vidio sam na internetu (slike) drukčiju temu no što ima na mom mob.
![]()
Bookmarks