Ja mislim da se nece moci gledat filmovi na njem, samo fotografije
da, u prvi mah sam to gledo kao nesto odlicno, ali kad pogledas, neces setat gradom i gledat filmove i slike na njemu
Ja mislim da se nece moci gledat filmovi na njem, samo fotografije
a kolika je stvarna prednost toga?!
dosao moj ipod iz amerike! Nema orginal nastavka za europsko trziste za kupit, kazu da bi trebao kupiti cijeli ispravljacIzvorno postao cyberphere
Ne prodaju to u nasem aplle centru!
puni preko usb-a ili firewirea
ma toga bi vjerojatno mogao naći po elektro-centrima, kao što je recimo onaj dućan u frankopanskoj...Izvorno postao kresoml
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Evo, ja imam priliku nabaviti ipod 4gen 20gb iz Australije za nekih 2200kn! Pa evo pitanje za sve: Jel mi se isplati davat 2200kn za ipod???
Odluka je pala: UZIMAM!
Sad koji da uzmem onaj U2 version ili obican (white)???
Uzet cu onaj bijeli nekako mi je neutralniji!
kosto je ferrari crveni tako je ipod bijeli, tu staje svaka rasprava
kak u hrvatskoj doc najjeftinije do ipoda onog od 20gb????
pregledo oglase, al nista... ocito nam je jos preskup. a nista sad mi nije frka mozda se pojavi za koji pola godine jos dok si usparam, taman.... a kaj je coma onog svojeg u austriji platio 2000kn???
da, ali to kada odbijes merverstojer, 330€ ti kosta a bez poreza 290
coma, ovaj koji si ti kupio u Osterreich-u jel mu izbornik na njemackom ili na engleskom?
na engleskom
Koji program koristite za upload pjesama? Ovaj iTunes mi tupav zato sto moras imati sve na hardu!
ja itunes super mi je
gdje ipod moze najjeftinije u zgrebu nac?
Ja sam naso za 2800kn, ako netko zna gdje se moze nabavit za oko 2400-2500 neka kaze!
Btw. Neda mi se ic do austrije...
Bookmarks