Ja nevolim petarde, bzvz mi je to, što, pukne i to je to...
iako sam prije 2 godine prvi put ispucao neke petarde, zelele s žutim sa strane, NO ne one male, vec velke i rokaju ko lude. Imao ih oko 100 komada, s tim da je 70 njih ispucano prije 10 god, kada su i kupljene... Svih 30 preostalih smo ispucali, s tim da mi je jedna roknula pored uha i mislio da cu oglucit xD. Al fkt stari nema granice kad smo se poceli nabacivat petardama...
Imam vec 4 god one crvene sto samo baciš i puknu, al ne stignem ih iskoristiti.
Prošle god dobio te zelene male, al sam samo 2 ispuco, nijedna nije roknula jer mi ij je teta poklonila, kutija pišljiva, valjda u podrumu držali... I dobio još neke te stvarcice, koje uvijek dam nekom jer meni to ne treba. Sto ce mi? Mislim, ja nisam protiv petardi u male djece, ali samo ako shvacaju kakve to posljedice može imati. A ne ko moj frend rastavi AAA bateriju i neš stavi da rokne i tako, onda pračkom gađa petardama...
BTW: Iam 13 god, uskoro 14...
EDIT: što se nerviranja susjeda tiče, sječam se kad smo u 5 vjutro išli susjedu koji je preko cijele ceste stavio uže, da nemogu s motornim vozilom proc. Al to se dogodilo frendici (ponoljetna) i rekla je da će se ona tu voziti dok god joj ne pokaže papire da je cesta njegova, te da može zvat muriju. Tip odustao a mi se 20 min vozali okolo xD
Bookmarks