kada instaliram aplikaciju V.R.C.C. - Remote video computer camera izbaci mi da ju nemogu pokrenut jer je .jar file. na P1 pokušavam instalirat.
u čemu je preoblem?
Zadnji uredio n00b : 10-12-2008 u 20:48 Razlog: Otvorena zasebna tema
"Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
Philip B. Crosby
Darujte krv! Gdje? Pitanja i odgovori.
kada instaliram aplikaciju V.R.C.C. - Remote video computer camera izbaci mi da ju nemogu pokrenut jer je .jar file. na P1 pokušavam instalirat.
u čemu je preoblem?
ULTRAS CIBALIA VINKOVCI
@Winamp: Da li ti je spojen preko USB-a, bluetootha ili WiFi-a?
Ja sam probao za sad samo preko USB-a i radilo mi je... Slicnu gresku mi je javljao kad nije htio komunicirati sa mobitelom (java nesto, ne sjecam se vise), moras pogledati na kojem ti je COM portu mobitel i u programu namjestiti da gleda na tom COM portu.
"Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
Philip B. Crosby
@tutlek:
Ovako kod mene stvari stoje (za USB konekciju):
Na mobitelu:
- Postavi mobitel na "Phone mode"
- Udji u V.R.C.C.
- Stisni "More" (ili onu onu strelicu na p990) -> "Start" -> "Lisen on Cable"
Na kompu:
- Desni klik na "My computer" -> "Properties" -> "Hardware" tab -> "Device Manager"
- Pod "Ports (COM & LPT)" potrazi "Sony Ericsson XXXX Aplication Port (COMY)"
XXXX - model mobitela
Y - Ono sto te zanima, broj COM porta- Sad sve zatvoris i otvoris V.R.C.C. (PC-Client)
- Stisnes "Settings" -> "Connection"
- Pod COM port upises onaj koji je gore pisao - Y.
- "Start" -> "Connect over cable"
I jos jedna stvar, ovaj je program jos u beti, pa ima bugove, meni se desi da jednom rai, drugi put ne. Onda izadjes iz aplikacija na kompu i mobitelu, pa ponovno udjes i sve radi...
I jos, ovo jos nije Web cam, ali koiko sam skuzio autor radi na tome da sluzi kao web cam i pokusava osposobiti i videocall kameru... Nadam se da ce nesto biti od te aplikacije...![]()
Philip B. Crosby
Razlika je velika, V.R.C.C. je open source i besplatan, ali jos nedovrsen...
Mobiola je komercialna aplikacija, ali dovrsena...
V.R.C.C. bi ti trebao raditi preko USB-a i BT-a, a i preko WiFi-a, ali meni nije nikako uspjelo... Nije da sam se ubijao da to napravim, ali to nisam jos uspio upogoniti...
Philip B. Crosby
radi ovo na msn-u?? ja pokušavam ali neće radit nikako, mislim kao kamera za msn, a na kompu radi najnormalnije
u 2 sata se ne stigne iskopat 20m kanala,bagerom da, ali mi nismo bageri
Bookmarks