Jeli postoji netko tko mi može pomoći, jer već danima tražim rješenje na internetu, ali ga nema. Nosio sam čovjeku u Split da mi je "otključa", ali je odbio sa objašnjenjem da nemože.
Brandiran je na Tele2.
Jeli postoji netko tko mi može pomoći, jer već danima tražim rješenje na internetu, ali ga nema. Nosio sam čovjeku u Split da mi je "otključa", ali je odbio sa objašnjenjem da nemože.
Brandiran je na Tele2.
nosi drugom čovjeku u split...taj nije čemu...otključo sam ja već 10-ak...sve što mu je potrebno je JAF I easy flash kablo ili f bus...to je dct4++ i procedura je identična za sve modele...pozz
pozdrav bavim se otkljucavanjem u Rijeci ali mi nije htio malo prije otkljucati jednu 2680 sa JAF-om v.61 i FBUS kablom.
Pa me zanima na koju ste vi foru otkljucali JAFom 10 kom ?
hvala na odgovoru
kako misliš v 61.... možda si mislio na 5.61...
1. moraš imati mcu (ili kompletan flash) tog tel i iste ver- u tvom slučaju RM 299 5.61
2. kabal ti mora biti ispravan i tel ti mora ulaziti u local mode
3. klikneš unlock i kad ti se otvori prozorčić ti odabereš taj isti mcu koji ti je u tel
4. pričekaš par secundi i to je to
nama tu fori, to je klasično dct4++ otključavanje
cuj imao sam na dekodiranje nokiju 2680 RM 392 v.4.56 i imam cak i Fbus kabel
kliknem unlock,on je stavi u local mode,odaberem MCU RM-392 4.56,on ga brise pa pise pa nakon minute izbaci unlock not support yet.
A sto se tice tvog odgovora ne znam koja je to nokia RM-299 to nije 2680.Potrazio sam RM-299 na thomas 4 serveru ali je nisam nasao.inace od kud si ti?
aha, radiš sa 1.98.61...
RM 392 je 2680s, a RM-299 je 2680b
nema potreba da se raspravljamo oko gluposti...ti i dalje govori da ne može a ja ću raditi pa kako kome bude
ja stojim iza onog što kažem:
1. ide na f bus
2. ide na easy kabal (malo teže se boota)
3. oznake svih tel ne znam na pamet tako da sam pogriješio s onim rm 299 ne gledajući kako treba
4. otidji kod nekog s više iskustva da ti pokaži kako ide
5. poz
Dao sam tu 2680 jednom prijatelju koji ju je otkljucao na JAF v.61 i sa fbus kablom bez problema.
Samo je kliknuo na 'unlock' a program ga je pitao odaberi MCU i poslije parcijalnog flesa mu je na kraju napisao 'unlock done'
ja isto koristim jaf v.61 i taj isti fbus kabel.Kliknem na 'unlock' a on meni napise: unlock not supported.
to znaci da meni nesto sa kompom nije u redu ali imam ih tri pa mi nije niš jasno..
slicna situacija je bila kad sam pokusao otkljucati T303 sa SETooLom3.
Na jednom kompu mi uspije otkljucat taj T303 a na drugom napise 'can not create TA..error
http://rapidshare.com/files/176017278/JAF.rar.html
skini i extraktuj u Odeon/JAF folder te zamijeni postojeće pa javi jel ide...
javim ti cim mi dodje neka 2680 na otkljucavanje.hvala na linku
Necu puno da se mesham, samo da prokomentarishem.
Meni se deshava na 63OO isto to "version not support".
Trenutno nemam P KEY ali moze preko BB5 kinga da se tu nesto "nabudzi" da radi i novije telefone.
Tako da nisam hteo da idem dalje, video sam da JAF ne moze tako lako neke modele da UNLOCK-uje.
![]()
Bookmarks