hmmmm zvuci zanimljivo i moglo bi biti i istinito.... samo neznam u cemu je furka...znaci samo sa tim tipkama 2+5???
one ga ozive,ili sta?
Ako nemožete spojiti mob ni s XS++-om niti s Setool2lite-om,mob nedaje nikakve znakove života ,osim "blinking red" ili samo jednom zasvjetli "red" i više ništa (a sigurni ste da je baterija puna) - pokušajte na ovaj način(prije bilo kakvog popravljanja EROM-a,GDFS-a i sl.)
VAŽNO:Tijekom cijelog postupka nesmijete upaliti mob
1.Ugasit mob
2.Izvadite bateriju
3.Vratite ju natrag (bateriju)
4.Pokrenite Setool2lite
5.Kliknite "Identify"
6.Držeći 2+5 spojite mob na USB kabel i držite (2+5) sve dok ne čujete zvuk kao kad spojite USB stick
7.Odspojite USB i izvadite bateriju
8.Vratite ju natrag
9.Pokrenite XS++ ili jdflasher (CID53) (ovo s jdflasher-om
niko još nije potvrdio,ali trebalo bi upaliti)
10.Spojite mob držeći "C"
11.Flash-nite samo MAIN (koji je trenutno u mob-u)
12.Odspojite mob i sad ga možete upaliti
U većini slučajeva ovo upali i mob oživi
VAŽNO:Tijekom cijelog postupka nesmijete upaliti mob
Ovo sam našao (slučajno) na TopSony-u, a evo i link Problem connecting with any tool
Zadnji uredio Ares : 16-01-2009 u 01:42
hmmmm zvuci zanimljivo i moglo bi biti i istinito.... samo neznam u cemu je furka...znaci samo sa tim tipkama 2+5???
one ga ozive,ili sta?
###1410989180026
Nebi li između 6 i 7 trebalo biti izvadite USB kabel?
Iskreno nemam pojma ,ali pali - evo vidi tu http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=60031 pa pitaj @FatalERROR-a , a i ja sam oživio svoj x1 i frendov x1
To su dva razlicita boot moda. 2+5 nije isto sto i C, 2+5 je recimo lower-level.
Zato XS++ ne prepoznaje nijedan mobitel (cak ni ispravan) kad se spaja sa 2+5.
SETool2Lite je napredniji pa skuzi i taj drugi mod.
@Kristijan,
Pa step #7 i jest "odspojite kabel".![]()
Ma ovo ne radi za sve slučaje "blinking reda".
Evo ja imam sad jednog kojeg ni Setool box ne može napraviti, a kamoli Lite verzija. To se događa kada je GDFS uništen, oštećen itd. Nema tu trikova ni soft pomoći. Do CID 51 se još moglo.
U drugim slučajevima kada GDFS nije oštećen ima pomoći... možda i ovim tvojim postupkom.
Ovo mozda pomaze u slucaju da se po mobitelu nije (previse) cackalo. Recimo bilo je vec vise primjera jednostavnog vadjenja i vracanja baterije, nakon cega se mobitel "zblesirao". Tu bi mogao pomoci ovaj postupak.
Ma ovo je samo još nešto što možete pokušati sami prije servisa ili nekog online klijenta-ponekad upali,a pošto je besplatno ,zakaj ne.
@kristijan
Hvala na primjedbi - ispravljeno
@ravilov
@kristijan je dobro primjetio,a ja sam odmah ispravio
Ravilov je u pravu, ja radio GDFS povratak i back-up EROM-a na K610 sad je spreman za servis. Nema mu pomoći.
Ekipo.ja i frend neznam šta sve nismo probali...i ništa...
ali su mi dali novi mob(bez obrazloženja)![]()
m45573r - RI
mozda je najbolje napraviti full flash ja sam ih par vratio u zivot tako
k800 vise puta!
gdfs i erom nisam nikad pokusavao vracati!
LG G3, HTC Droid Incredible 2 Android 4.0.4 Deceased :(
Bookmarks