Među naglavne MP3 playere konačno su stigle i sunčane naočale s ugrađenim digitalnim sviralom.
![]()
http://www.vip.hr/sp/d_show?idc=1593318&idnews=5109614
Među naglavne MP3 playere konačno su stigle i sunčane naočale s ugrađenim digitalnim sviralom.
![]()
http://www.vip.hr/sp/d_show?idc=1593318&idnews=5109614
ma šta sve neće izmislit...
neka i to će naći svojeg kupca
Izgledaju vrlo dzombasto ali nesumnjam nace svoje kupce, ma i ja bi ga kupija malo za po plazi.
ma ovo je idealno za bajkere i rolere
fora. bas su boje jebake.
Meni je bas super zamisli vozis se bikom i nemoras mislit hoce ti ista ispast iz dzepa
Mamama volim te ali mi je GT4 drazi
Da iz dzepa sigurno nece ispast
Meni se cini da je to ipak bezveze, samo 256MB memorije i zvuk ne vjerujem da ce biti nesto posebno, a nema ni displej. 500$....
256MB je danas većina flash memorija u playerima, tako da to i nije neki problem. Slušalice su ja mislim u prosjeku, jer zašto ne bi bile? Ekran i je mali problemčić, ali ne veliki (barem za mene).
IggXy to onda vise nebih bilo 500$
256mb ti stane oko 50 pjesmi, sasvim dost
Ako uporedujemo sa pravim mp3 playerima to je malo
Šta ti to znači "pravi" mp3 player??! Zašto bi mp3 discman bio pravi!!??! Baš mp3 walkmani sa flash memorijom bi prije bili "pravi" mp3 playeri!!!
E pa vidis te sam zaboravio, ali uglavnom - ako uporedujes sa mp3 playerima sa ugradenom memorijom-
Da? Imaju istu količinu memorije kao obični mp3 playeri s ugrađenom memorijom.
256MB-20GB nije bas isto
A vecina ih je sa 500 i vise MB sto je duplo vise nego na naocalama
Ne, nego ih je večina 128-256MB što je manje ili jednako kao kod naočala.
Izuzetak su playeri sa tvrdim diskom koji imaju svoje mane i zato nisu namjenjeni naočalama.
Naočale su namjenjene za sportiste vec ih je nosio neki biciklista na tur de france ili nekoj drugoj utrci nemam pojma zaboravio sam![]()
Mamama volim te ali mi je GT4 drazi
Da, tako je. Playera s tvrdim diskom ima puno manje nego s flash memorijom, i puno su skuplji... Ja osobno imam mp3 player s 128 mb, i to mi je posve dosta.
Bookmarks