Evo moje misljenje o N97mici. Nevolim bas TS, osim kod iPhona, nekak mi se cine ne prakticni (nekak ne pocket friendly). Noviji soft znaci samo vise vremena koje mora proc da bi se moglo hacknut ili za instalaciju programa. Nije povoljno stavljat programe napravljene za Symbian OS 9.2 za OS 9.3 (il koji je vec N97mica zaboravio sam ) Cijena bi se trebala kretat isto kao i kod N96ice, zato kaj su cijene konkurencije isto vrlo visoke (recimo kupio sam sada u Americi SE Xperia 1 za oko 700 dolara, HTCovi smarthphonovi se isto tako krecu oko te cijene, a nokia mi se cini da nece smanjit cijenu nego mislim da ce cak i povecat...Cudan mi je onaj slider koji se "dize prema gore". Opci izgled mobitela mi se cini cistom kopijom od onog od Nokie 5800 (ili Nokia Tube kako je zovu Ameri). Cini mi se kao da je inzinjerima Nokie ponestale ideje za dizajn mobitela!!!. Mislim da ce baterija isto biti kratkog vijeka kao i kod N96ice (oko 1.5 dan) zbog svih tih funkcija dodatnih koji zderu bateriju. QWERTY tipkovnice mi se opcenito ne svidaju zbog loseg pisanja (ima par mobitela koji su iznimke poput X1). Jedino kaj jos nisam vidio koju bljeskalicu ima N97mica?? Dali je Xenon ili kao kod N95 i N96???