Imam probelm pri prebacivanju sis.fileova (teme) putem USB-a sa kompa na mobač. Gdje god da prebacim sis.file u mobitel , kad iskopčam mobitel sa USB-a file se ne vidi u mobitelu. Ne kužim u čemu je problem.
Imam probelm pri prebacivanju sis.fileova (teme) putem USB-a sa kompa na mobač. Gdje god da prebacim sis.file u mobitel , kad iskopčam mobitel sa USB-a file se ne vidi u mobitelu. Ne kužim u čemu je problem.
Na symbian mobitele ne prebacuješ teme na mobitel, već ih moraš instalirati.
Znači, prikopčaj mobitel na komp-> upali pcsuite-> dvoklik na sis file (tj. temu)-> yes-> na mobitelu potvrdiš instalaciju i stiščeš ako te nešto pita.
Ako budeš imao problema s certifikatom, pogledaj ovo:
[OBAVEZNO PROČITATI] Symbian 3rd - najčešća pitanja i odgovori
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Ok hvala, no sad onda imam drugi problem jer ne mogu instalirati PC suite trenutno na laptop, da li postoji neka druga mogućnost?
Mozes prebacit temu na karticu i onda ju nadjes pomocu upravitelja datoteka i instaliras ju![]()
spoji mob u data transfer mod, prebaci sis file na mem karticu i onda instaliraj iz telefona
Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".
Problem je što mi javlja da dok je uključen prijenos podataka preko USB-a, memo kartica se ne može koristiti.
I ima sad tko kaj pametno za reć, ja samo da je to shit i kakva nauka za prebacit najobičnij sis.file.
Pa spoji mobitel u modu za prijenos podataka, prebaci teme na karticu, odspoji ga, pokreni upravitelj datoteka, nadji teme, instaliraj ih. Nema nikakve nauke...
prebacim teme, instaliram ih i onda nemam pojma gdje ih spremi pretražim cijeli mob i nemogu pronaći instaliranu temu, GDJE IH SPREMA?
A da ti malo procitas upute od svog mobitela??
Kad si prebacio teme na memo karticu, pomocu upravitelja datoteka ili nekog eksplorera nasao temu i pokrenuo instalaciju, tijekom instalacije te mob pitao da li zelis instalirati u memoriju telefona ili memo karticu.
Nakon instalacije, odes u izbornik -> alati -> postavke -> opcenito -> personalizacija i tamo nadjes teme i promjenis.
A procitaj si upute od mobitela jer ti u njima pise kako izabrati drugu temu
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
a može i: Glavni menu - Alati - Teme - i tu ćeš je naći
HC4L
Hvala hvala
Bookmarks