Ti imas BSOD,pojavljuje iz mnogo razloga da sad ne nabrajam... Google ti sve zna o tome...![]()
Imam problem. Pojavi mi se neka plava slika kada pokrenem neki film preko Windows Media Player Classic. I onda nemogu ništa, nego komp restartat preko tipke na kućištu.
Prije se to nije događalo, WMP C je radio bez problema...
Možda su virusi u pitanju... Pomoć dobrodosla!![]()
Zadnji uredio Smuchac : 01-12-2008 u 18:22 Razlog: Nova tema + novi naslov...
Ti imas BSOD,pojavljuje iz mnogo razloga da sad ne nabrajam... Google ti sve zna o tome...![]()
Zadnji uredio Smuchac : 01-12-2008 u 18:21
@rap_boy: zapiši one brojeve koji su na tom ekranu i ako ima neki fajl zapisan (obično neki .sys). Iz onog niza brojeva (i slova) se obično vidi koji je uzrok greške.
Zadnji uredio Smuchac : 01-12-2008 u 18:19
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
Nisam imao Windows Media Player Classic u kompu trenutno, izbrisan je bio dok nije radio, no instalirao sam ga danas da zapišem brojeve na plavom ekranu, i gle čuda, WMP C radi! Neznam stvarno dali me virusi zezaju il? Inače, imam AVG Free 7.5 Edition Antivirusni program.
aj uradi detaljno pretrazivanje kompa... ali bi ti ja preporucio neki malo "bolji" AV!!!
###1410989180026
Koji? Imo sam svašta... Avast, NOD32, ESET...
Pa NOD32 i ESET ti je istoA svašta je moguće, može biti i do hardvera...jel problem u nekoj sistemskoj datoteci ili funkciji (npr. IRQL LESS THAN EQUAL ili tak nešt)...
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Neam pojma, al nekad mi samo zna izbacit error, i neki dr watson, onda mi sve pozatvara i na desktop vrati...
Skino sam NFS Carbon s mininove nedavno (htio sam ga preko mreže prebacit na drugi komp da igram), i ja tamo prebacim, i pošto je image, preko daemon toolsa pokrenem i avast izbaci da ima trojanca... Dođem na ovaj komp, imam AVG, skeniram cijeli folder, piše nema virusa... Ionako svaki mjesec rušim windows i stavljam novi, upravo zbog, virusa.
Ja sam imao sličan problem uzrokovan audio driverima. Probaj skinuti najnoviju verziju.
nabavi bolji av! stavi avast 4.8 verziju i miran si![]()
Bookmarks