skini daemon tools. desni klik na njega u toolbaru - "Virtualni CD/DVD rom" - i onda stisni ono prvo... pronadi taj .iso file i to je to. nakon toga bi ti se trebao pokrenuti autoplay
Skinuo sam sa interneta GTA san andreas od 3.94gb.
Otvorio sam folder i unutra su mi .iso file i crack.
Kako da pokrenem igricu?
Koji su mi programi potrebni?
Može li se ikako napraviti bez prženja na cd/dvd jer mi je CD/DVD RW uređaj u kvaru-niti čita niti prži cd/dvd?
skini daemon tools. desni klik na njega u toolbaru - "Virtualni CD/DVD rom" - i onda stisni ono prvo... pronadi taj .iso file i to je to. nakon toga bi ti se trebao pokrenuti autoplay
Da, treba ti Daemon tools.Može li se ikako napraviti bez prženja na cd/dvd jer mi je CD/DVD RW uređaj u kvaru-niti čita niti prži cd/dvd?
Kad ga instaliraš desni klik na ikonu u taskbaru i mount image i odabereš taj iso file.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Hvala Vam,što bi ja bez Cafe-mobila a i bez Vas.
Znači treba mi samo Daemon Tools -imam ga pa ga nemoram skidati.
Super.Hvala!!!
EDIT:imam Daemon Tools Pro Advanced Edition,otvorima ali mi je ikona mount image zatamnjena,nemogu kliknut na nju,zašto?
EDIT2:Uspio sam napraviti ovakotvoriti folder gdje mi je file,otvoriti daemon tools i samo drag and drop tehnikom prebacio file i evo instaliralo je.
Može
Hvala na pomoći georgy & Rex!
Zadnji uredio mstaglicic : 30-11-2008 u 22:13
Bookmarks