Nema ti tu pravila Vuki prijatelju moj.
Pogotovo kada žena pređe 25-30g.
Toliko su različite da je to za nevjerovati.
Do 25-te ih još možeš grupirati nekako, jer imaju do neke granice slične interese, ali onda kako koja žena krene svojim putem, ima druge planove i ciljeve, druge želje...nema pravila.
A o vezama da ne govorim...ono što jednu usrećuje drugu može pokopati...ludnica.
A u krevetu da ne govorim...stari moj ja sam mislio da sam perverzan u nekim stvarima, ali kakve su žene ola la. Koje im sve ideje padaju na pamet kasnije, ostaneš paf...samo ti se treba otvoriti i ideje samo naviru. I isto tako, nešto što jednu čini presretnom drugoj može biti jednako odvratno.
Nema tu grupiranja, stereotipova itd. Moraš ispitivati teren i to je to.
Pa nekad pogodiš a nekad fulaš
Mislim možemo tu pametovati ovim klincima o tome, ali stari moj kada prođeš određene godine i određena iskustva vidiš da te nekad situacija dočeka potpuno nespremnog.
Zanimljivo je sve to, i mogu reći ni malo loše. Nove stvari znaju biti iznimno zanimljive i treba samo sve novo dočekati sa mnogo razumjevanja i želje...dalje sve šljaka super ok ako se znaš snaći
Stari moj da si ovo postao tamo na forumu-hr u ljesu one iskusne 30+ koke bi te tamo pokopale komentarima hehe
Čim je anonimno imaju pravi izljev emocija i prijedloga![]()

Odgovori uz citat

Bookmarks