Men je u početku prvih par sati bio malo kompliciran jer mi je to prvi WM, pa dok sam pohvato sve kako šta i to sve, sada ga ne bi mjenjo ni za jedan dummy.

Kameru mogu samo pohvalit, bolja je od svih mojih očekivanja, kako kod snimanja videa tako kod fotoaparata.

TS je moguće koristiti samo prstima ali treba možda dan dva navike. Dakako puno je lakše koristiti stylus ako znaš da ćeš ga koristiti dulje vrijeme. Kvalitetu na suncu ne mogu još komentirat jer u ZG nema sunca zadnjih dana, al kad bude pogledat ću.

Što se tiče baterije, izdržala mi je 2 dana bez punjenja, s tim da su to ona prva dva dana u kojima ne skidaš ruke s njega. Ovih dana idem kupit karticu od 8GB jer ovih par MB (čini mi se da ih ima 200 za memoriju, a 200 za programe rezervirano) mi je premalo.

QWERTY tipkovnica mi je odlična, samo što se zabunim tu i tamo na y i z, ali polako prelazi u naviku tipkat tako. Hardware općenito je impresivan, pa tako kućište je stvarno kvalitetno napravljeno, sve bezprjekorno, nikakvih problema nema, ne klima se nigdje, ne škripi, vidit ćemo u budućnosti...

Što se tiče aplikacija za mob, tu stvarno ima svega, tisuće aplikacija, igrica, nema čega nema. Može se čak i Quake 3 arena instalirat, samo što ima 130 MB pa nisam još imo prilike.

Wi-fi je odličan, hvata sve živo i ne živo, javit ću kad isprobam aplikacije za wi-fi, upravo skidam jednu pa ću vidjet kakva je. Nisam još skužio kak prek kompa koristiti wi-fi na mobitelu (da služi kao wlan prijamnik), ali vjerojatno je moguće. I da, nisam uopće skužio kako spojiti mob sa kompom, active sync (aplikacija za spajanje) mi neće konektat nešto...

Zaključak, iako sam mislio da će bit cigletina koja odvali pola džepa, mob se pokazao puno tanji nego što sam mislio da će bit (da znao sam koliko je imao mm, samo tako se čini) i puno elegantniji (imam crnu verziju). Svakako je mobitel za preporučit svima za razliku od K850 kojeg ne bi preporučio nikome više... S ovim mobitelom nikad nema dosade