Jel se može gdje kupit mob preko operatera ili se može kupiti samo original sony ericsson? I ako se bude mogao ako znate preko kojeg operatera i kada?
Jel se može gdje kupit mob preko operatera ili se može kupiti samo original sony ericsson? I ako se bude mogao ako znate preko kojeg operatera i kada?
eto ga. Ipak su to windozi na njemo cega nijesam ljubitelj. Lijep, zgodan ali ipak windozi.
Zbog baterije tezak iako onako malecki misli se da je lagan.
Nakon brda win telefona mislim da ipak nije nikakva revolucija.
Prekomplicirano se dolazi do nekih stvari iako je smart pa vrvi mogucnostima koje ga cine kompliciranim. Ipak ce mi BlackBerry ostati kao primarni. do sada sam pusio SE pametne ali Xperia me nije bas nesto ocarala. Vjerojatno jer sam misljenja da se sada svi proizvodjaci zele dodvoriti korisnicima koji su popusili ajfon.
Slixor je prelos jer BB ima usranu kameru.
![]()
dobar grah daleko se čuje
evo najavljen je da u t-mobileu (čitaj te mobajlu) dolazi kroz par dana pa sad znajte što to znači. Cijena kao i obično nepoznata (čitaj iznad 5000 kn)
Jaooo! Luda sam od otvaranja poklopca za umetnut sim karticu!! Pa koji kreten je to tako smislio!? Otpali mi prsti, pukli mi nokti, al poklopac se i dalje drzi i ne pusta... grrr!
Inace ostalo sve super...
i meni isto tako kad mjenjam karticu, iako je meni ovo bolje riješeno nego na K800i.
kakav je muzicki player kako pusta muziku i kakvi su zvucnici?
Muzičkog playera nema tj. ovo je Windows Mobile Smartphone uređaj tako da imaš hrpu programa za glazbu pa ćeš sigurno naci jedan koji je tebi odličan!
Uz uređaj dolazi, kao i s Windowsima na kompu, Windows Media Player koji dobro izvršava svoju funkciju, no ja ga ne koristim jer ima premalo opcija...
Zvučnik je solidan.
Ali nije ni do koljena Nokiji. Imaš K800i i n95 8GB pa usporedi, zvuk je skoro isti kao na K800i samo, naravno, bolji.
jel otvara .pdf velicine 5/10/20MB i da je citljivo ???
npr. ovako nesto od 10MB
http://www.4shared.com/file/35030721...ti_Planet.html
jer bi ja volio citati hrpu kvalitetnih knjiga kad idem nekam putovati ili na moru di naravno nema nicega pa bi na taj nacin utrosio vrijeme...
a kak šljaka video novim update-om ak je uopće stigo jer bi ponekad volio gledati pokoji film sa ugraviranim titlovima, jel to samo MP4 radi i 3gp ?
Isprobao i SE K800i (nije moodan) ima bolji zvuk od X1.
Mobitel zbilja za pohvalu.Svakakvih X-zdarija na njemu da se izgubiš ali kad
tražiš neke osnovne funkcije koje ima svaki mob onda nastaju tzv. problemi.Radi se o automatskom zaključavanju kojeg nikako nemogu naći (manualno-duže držanje desne tipke)
dobro ljudi, zar nitko nije mogao napisati detaljnije o surfanju netom?!
pitanje?
ima li ugradjen flash, i kako funkcionira.. koliko mu treba da udje na www.net.hr ? -u sekundama.
zzzzzZ
Bookmarks