Mislim da si malo krivo shvatila...
Nemoras poveziveti mobitel sa racunalom, sve se radi na mobitelu... Trebas imati neki file menager koji vidi skrivene fileove (posto onaj koji dobijes sa mobitelom ne vidi). To ti mogu sa X-Plore i Swiss manager PRO, te se aplikacije instaliraju na mobitel i sve modove koje radis prebacujes preko njih...
Znaci neki file oces prekopirati na mobitel, sa kompa ga presnimis na karticu i onda prebacis pomocu jedne od gore navedenih aplikacija na memoriju mobitela. Naravno pri tome pratis upute u kojem se tocno direktoriju treba nalaziti...
Samo da te upozorim, nisu svi modovi kompatibilni sa svim mobitelima. Moras dosta paziti, najcesce se to da izljeciti SEUS-om, ali ipak te upozoravam.
Za ubuduce, imas sljedece teme:
[UIQ3]Hack / Mod
[UIQ3]Hack / Mod - Rasprava, problemi
Pozdrav i uzivaj u modanju...![]()

Vidjela sam iz postova ovdje da za sređivanje mobitela treba imati pristup skrivenim datotekama.. Instlairala sam onaj programčić na mobitel CapsSwitch i to onu verziju kod koje treba samo podesiti Capabilities na OFF što sam i napravila.. međutim, skrivene datoteke su mi i dalje nevidljive.. Molila bih nekoga da mi objasni u kojem modu da spojim mobitel (modemski ili za prijenos datoteka).. u modemskom su mi vidljivi i telefon i memorijska, ali ne kao diskovi s prijenosnom memorijom, već samo preko SE PC Suite-a.. u modu prijenosa datoteka, vidljiva je samo memorijska kartica.. Što bih sve trebala napraviti od samog početka do kraja da to radi kako bi trebalo? Žensko sam pa bih molila detalje
Hvala puno
Odgovori uz citat

Bookmarks