Dakle, imam problema sa spajanjem motorole 525 (vodafone verzija) sa kompom. S njom se dobije usb kabel i cd s driverima i programom"mobile phone tools". Jos i prije instalacije programa, cim sam ga spojila kabelom, windovsi su prepoznali telefon (found new hardver) i krenuli ga instalirat, medjutim na kraju wizarda me obavjeste porukom "the installation failed because a function driver was not specified for this device".
U trayu mi stoji ikonica da mi je spojen neki dodatni hardwer, kad ga otovrim pokazuje mi motorolu 525 ali sa onm zutim usklicnikom da driveri ne valjaju.
Onda sam probala na properties-reinstall driver, pa oznacim lokaciju na cd-u gdje su driveri, medjutim onda u toku wizarda mi kaze: "wndows found a driver that is a closer match for this device than your curent driver i to na c:/winnt/inf/oem8.inf. Nakon toga mi ne daje drugu opciju nego da nastavim s instalacijom tog drivera koj je on kao nasao, i na kraju mi opet izbaci onu
"the installation failed because a function driver was not specified for this device" poruku. trazila sam po netu rjesenje, cak sam nasla neku spanjolsku stranicu s driverima, poskidala ih i sve, medjutim, nikad ne zeli instalirat sa lokacije koju mu ja odredim vec prebacuje automtski na c:/winnt/inf/oem8.inf. Zanimljivo je da ja taj /inf folder uopce nemogu nac, kao niti taj oem8.inf file.
I da, os je win 2000.
Moze li mi tko pomoci? Pretty please?
![]()

Odgovori uz citat
Bookmarks