Prikazujem rezultate 1 do 25 od 36

Hybrid View

Super-forumaš
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    Palm Pre
    Operater
    VIP & Tele2
    Bodovi
    13.450
    Nivo
    27
    Bodovi: 13.450, Nivo: 27
    Bodovi: 13.450, Nivo: 27
    Ukupna aktivnost: 0,4%
    Ukupna aktivnost: 0,4%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @ Alienware

Jesi li kad koristio UniversalSIM iz Simela za unlock iPhone-a 3G?
    Da jesi znao bi da ti UniversalSIM adapteri koje oni prodaju dolaze "prazni" ili konfigurirani za općeniti unlock mobitela. Te postavke koje su u chipu NE MOGU dekodirati iPhone 3G.

Da bi se mogao dekodirati iPhone uz njihovu upotrebu, potrebno ih je prvo isprogramirati pomoću SIM reader/writter uređaja

@ svi koji misle pomoću UniversalSIM-a dekodirati iPhone 3G

po mojem iskustvu ako se odlučite na ovo riješenje nabavite odmah i tucet SIM holdera (držač SIM kartice koji se umeće u iPhone) jel će vam u najvećem broju pokušaja zbog upotrebe tog adaptera sve zapeti i više nećete moći izvući svoju karticu van. Onda jedino riješenje koje preostaje je ili pokidati SIM holder ili rastaviti iPhone na sastavne dijelove i izvaditi !!!!
    ^^^^^^^^^
    UPOZORENJE
    Zadnji uredio God's Servant : 21-11-2008 u 15:47

Svježe registriran
    Datum registracije
    Aug 2008
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao God's Servant Pregledaj post
    @ Alienware

Jesi li kad koristio UniversalSIM iz Simela za unlock iPhone-a 3G?
    Da jesi znao bi da ti UniversalSIM adapteri koje oni prodaju dolaze "prazni" ili konfigurirani za općeniti unlock mobitela. Te postavke koje su u chipu NE MOGU dekodirati iPhone 3G.

Da bi se mogao dekodirati iPhone uz njihovu upotrebu, potrebno ih je prvo isprogramirati pomoću SIM reader/writter uređaja

@ svi koji misle pomoću UniversalSIM-a dekodirati iPhone 3G

po mojem iskustvu ako se odlučite na ovo riješenje nabavite odmah i tucet SIM holdera (držač SIM kartice koji se umeće u iPhone) jel će vam u najvećem broju pokušaja zbog upotrebe tog adaptera sve zapeti i više nećete moći izvući svoju karticu van. Onda jedino riješenje koje preostaje je ili pokidati SIM holder ili rastaviti iPhone na sastavne dijelove i izvaditi !!!!
    ^^^^^^^^^
    UPOZORENJE
    U zabludi si .Universal sim (novi model) izrađen je za iphone 3g i ne zaglavljuje se što jr prije bio slučaj sa starim karticama .Novi model ima čip sa dojne strane koji je znatno tanji nego prije i karticu (sim ne morate bušiti niti rezati) možete umetati bezbroj puta i vaditi van bez ikakvih problema ja sam ti isprobao već 300 puta sve radi bez greške tako da nema straha.

Slične teme

1. P1 ili Iphone 8gb
    By radman in forum Usporedbe Modela
    Odgovora: 4
    Posljednji post: 14-04-2008, 16:44

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove